S kavo Barcaffè razveselite, navdihnite in se zahvalite svojim bližnjim

Barcaffè z novo omejeno serijo izdelkov na trgovske police ne postavlja le kave, temveč navdih, zahvalo, pohvalo in čestitke.

Barcaffè že od nekdaj stoji za hvala. Domače kuhinjske police hranijo kavo Barcaffè vse do nedelje, ko eno ali dve odnesemo s seboj na opoldansko kosilo ali obisk ob skodelici kave. Da se zahvalimo za povabilo, za mamin trud pri pripravi jedi ter za prijetno družbo in tople besede, ki jih je sosed delil ob skodelici kave.

Personalizirana darila: vlak brez zavor do srca

Praviloma, bi morali z vsako pozornostjo, ki jo podarimo, na drugi strani vzbuditi občutek, da je bila izbrana le za našega prejemnika. Personalizirana darila govorijo naravnost v srce. Takšna darila zelo cenimo, saj nam dajejo zavedanje, da so se naši bližnji, kljub zmeraj krajšemu prostemu času in napetim delovnikom, spomnili na nas, si vzeli čas in premišljeno izbrali darilo. Vse to nam pomaga razviti bolj trdno vez z njimi ter izraziti ljubezen in hvaležnost na edinstven način.

»Danes je tvoj dan«

Prijazna sporočila bodo risala tople občutke vseh mimoidočih ob trgovskih policah z izdelki Barcaffè. Z njimi sedaj lahko povemo, se zahvalimo ali pa enostavno navdušimo! Hvala, draga mama, Vse najboljše in Danes je tvoj dan so le nekatera zmed prikupnih sporočil, ki jih najdemo na 100-gramskem pakiranju kave Barcaffè Classic.

In kar je najpomembneje, pri Barcaffè se še posebej zavedajo, kako pomembna je moč navdiha in da se velika dejanja pogosto pričnejo z majhnim korakom. A, da do velikih dejanj pride, je treba narediti prvi korak. Zato se nekatera sporočila zavezujejo tudi k spodbudi pričetka, prvih korakov in novih zgodb. Že veste, kako boste tokrat prijatelje povabili na kavo? Naj spregovori Barcaffè:

  • Čas je za našo kavo.

Izdelki Barcaffè Classic 100g s sporočili so že na trgovskih policah.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si