S Kozmetiko AFRODITA v nepozabno poletje!

Kozmetika Afrodita je na plaži nad mestom navdušila z zadnjimi kozmetičnimi smernicami za poletno nego kože! Na terasi hotela Vander Urbani Resort, povsem odeti v poletno eksotiko, so medijem in lepotnim blogerkam predstavili novo linijo izdelkov za zaščito pred soncem SUN CARE. Ker so nove izdelke ustvarili z veliko mero odgovornosti do zdravja, so v goste povabili tudi sodelavko iz razvojnih laboratorijev Nino Pečak, mag. farmacije, ki je podrla nekaj najbolj trdnih mitov o sončenju ter vedenje o aktualnih kozmetičnih trendih povezala z zdravim odnosom do lepo negovane kože.

Po predstavitvi naprednih, dermatološko testiranih izdelkov, ki zagotavljajo učinkovito UVA in UVB zaščito, so po slavni Marmeladi napovedali tudi nov hit poletja – Jogurt za telo s 100% kokosovo vodo! Predstavljene novosti so ob izjemnih naravnih sestavinah in zanimivih teksturah povabljene povsem očarale tudi z omamnim vonjem kokosa ter v kombinaciji s sproščenim druženjem na Afroditini plaži odprle vrata nepozabnemu poletju.

Nova SUN CARE linija predstavlja zanesljive in koži prijazne izdelke za vso družino. Napredne formule zagotavljajo visoko zaščito pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami kože, nudijo intenzivno obnovitveno nego po sončenju in pomagajo pri pridobivanju popolno zagorele polti. Vsi izdelki so DERMATOLOŠKO testirani in odišavljeni s HIPOALERGENIM parfumom, kar zmanjšuje možnost pojava kožnih alergij. S čudovitim vonjem kokosa pričarajo NEPOZABNO in brezskrbno poletje.

HIT POLETJA v novi preobleki!

Le kdo ne pozna Afroditine Marmelade? Bodisi v obliki oljno-kremne formule bodisi suhega olja z bleščicami – Marmelada pričara čudovit poletni videz in negovano sijočo kožo. Izdelka, ki to poletje navdušujeta v novi preobleki vas bosta očarala z bogato zakladnico naravnih sestavin (orehovo, korenčkovo in olivno olje ter kakavovo in karite maslo), ki učinkovito pomagajo pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti. Kožo bogato negujejo, pomagajo preprečevati njeno izsuševanje ter jo naredijo žametno mehko.

Pričarajte si nepozabno poletje s SUN CARE izdelki!

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si