s.Oliver, narejeno z ljubeznijo: Valentinovo meet Jeans

Februarska kolekcija s.Oliver prihaja iz srca in se osredotoča na simbol ljubezni ter nepogrešljivi jeans. Zmagovalna in večna kombinacija. Združuje črte, napise in novo obliko srca za edinstveno privlačnost. Potisk srca je vodilna tema kolekcije, ki se prepleta skozi celotno ponudbo od majic do dodatkov. Najbolj subtilen videz za ženske in moške je majhen srček na prsih, na voljo tako na majicah, bluzah kot na puloverjih.  Seveda pa ne manjka tudi obeskov v obliki srčka ali denarnic – vse v barvi ljubezni.

To pomlad se osredotočite na nekaj novega za popoln jeans videz: mehke široke hlače in moderni preveliki kroji se v kolekciji pomešajo z ozkimi in ravnimi modeli jeans hlač. Letos  nepogrešljiva so dolga krila z odprtimi robovi, jeans jakne in modni dodatki iz jeansa. Na tem mestu izpostavimo, da je kombinacija jeans z jeansom ne samo zaželena, ampak nujna. Kaj obuti? Preprosto, z belimi teniski ne morete zgrešiti.

Kolekcija namenjena vsem zaljubljenim. Kolekcija, ki jo navdihuje ljubezen, prijateljstvo in skrb za sočloveka. Bodisi v partnerskem videzu ali kot statement kos, naredite si letošnje valentinovo zares nekaj posebnega.

Kolekcija je dobavljiva v trgovinah in na spletu od februarja 2023.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si