s.Oliver v znamenju lana

Lan je verjetno tisti, ki poleg bombaža najmočneje zaznamuje vsako poletje. Ko ga združimo z nevtralnimi toni, kot so bela, bež, peščeno siva, barva bele kave in podobnimi, je naša poletna podoba vedno znova zmagovalna. To poletje pa bodo na vrsto prišle tudi ljubiteljice lanu v barvah. Letošnja barva je barva sivke, in sicer v nežno vijoličnih odtenkih.

Klasičen kos, ki ga boste lahko nosile na številne kombinacije, je lanena srajca. Krojev je veliko: od ohlapnih daljših, ki spominjajo na tunike, do bolj oprijetih in krajših. Detajli, kot so gumbi in volančki, pa so tisti, ki navaden kos spremenijo v IT kos tega poletja.

Poletja pa si preprosto ne predstavljamo tudi brez lahkotnih lanenih oblek, ki jih GRAZIA preprosto obožuje. Ne samo da »dihajo«, ampak odlično pristajajo vsem stilom in so primerne za vsako priložnost. Poletna lanena obleka je zato vedno nepogrešljiv kos v omari vsake ženske, saj združuje udobje in ženstven videz. Glede na svoj stil lahko izbirate med klasičnimi oblekami, retro romantičnimi, ozkimi, širokimi – izbira je ogromna. Tudi hlače v lanu lahko popestrijo vašo garderobo, pri izbiri teh pa bodite malce bolj drzni in izberite bolj odštekane barve, ki jih lahko kombinirate z navadno belo majico in igrivimi sandali. Ne pozabite tudi na modne dodatke – torbice ali poletni cekarji bodo odlično dopolnili vaš poletni videz.

GRAZIA je za vas izbrala njene najljubše kose iz nove s.Oliver kolekcije. Poglejte si jih v nadaljevanju:

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si