S polnimi trebuščki čokolade pripravljeni na čarobne praznike in zimo

Kaj so imeli pretekli konec tedna skupnega mali ustvarjalci, ljubitelji čokolade in športni navdušenci?

Predvsem veliko veselja in druženja v štajerskem nakupovalnem središču Europark. Četrtkovo popoldne so na otroški delavnici mali umetniki izdelovali adventne venčke iz različnih materialov ter tako poskrbeli za prihajajoče praznično vzdušje v svojih domovih.

Mali ustvarjalci na delu

V petek, 27.11., in soboto, 28.11., so na svoj račun prišli sladokusci, ki so na Fridinem vikendu čokolade obiskali številne delavnice ter pokušali dobrote iz mlečne, bele in črne čokolade. S svetovnim mojstrom čokolade so ustvarjali tako mali, kot veliki, vsi pa so si po koncu dogajanja z veseljem obliznili prste.

Mmm, okusne čokoladne dobrote

Ker pa so pred vrati tudi snežna doživetja, je bil zadnji novembrski konec tedna namenjen Hervisovemu in Europarkovemu sejmu zimske športne opreme.

Izbira zimske športne opreme je bila velika

Obiskovalci so se razveselili ugodnih cen, predstavitve športnih ponudnikov in sejma rabljene zimske športne opreme. Na odlično obiskanih dogodkih so se udeleženci sprostili, poklepetali, raziskali so svojo ustvarjalno žilico, polepšali domove, se okrepčali s čokolado in se pripravili na zimske športne aktivnosti.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si