S stilom do čistega in zdravega zraka


Priznana švicarska znamka osvežilnikov, čistilnikov in vlažilnikov zraka Stadler Form z oblikovalskimi izdelki v prostore prinaša čist, svež in zdrav zrak ter lep dizajn.

V razvitih družbah v zaprtih prostorih preživimo tudi do 90 odstotkov časa, kjer se srečujemo z zelo nezdravim in pogosto presuhim zrakom, ki draži naša dihala in povzroča razne nevšečnosti. Ker se vse bolj zavedamo zdravstvenih posledic slabega zraka, tudi vse pogosteje iščemo izdelke, ki bi nam zagotovili zdrav zrak. Pomembno nam je tudi, kako so izdelki videti in da so tihi, saj si želimo, da v prostoru ne bi bili moteči. Pri švicarskem podjetju so poskušali združiti vse to, torej kakovostne osvežilnike, čistilnike in vlažilnike zraka z lepim, oblikovalskim videzom.

Zanimiva zgodba ustanovitelja
Lastnik podjetja, Martin Stadler, je temeljni kamen znamke postavil pred 19. leti. “Želel sem kupiti vrhunski vlažilnik zraka, ki bi bil hkrati lep, saj sva imela z ženo res lepo stanovanje, a ga nisem mogel najti. Zato sem se odločil, da ga ustvarim. In tako sem v garaži ustvaril prototip,” je povedal Martin Stadler. 19 let kasneje so vrhunski oblikovalski izdelki Stadler Form priljubljeni po vsem svetu in vse bolj prisotni tudi v slovenskih domovih. Pri oblikovanju videza vseh izdelkov sodelujejo priznani švicarski oblikovalci.

Osvežilnik zraka Jasmine
Osvežilnik diskretne zunanjosti zagotavlja prefinjeno odišavljenje prostorov. Po videzu deluje kot enostavna skledica, ki nežno sprošča vašo najbolj priljubljeno aromo v intervalih po 20 minut neprekinjeno do 21 ur z enim polnjenjem. S pomočjo ultrazvočne tehnologije spreminja vodo, pomešano z eteričnimi olji, v zelo nežno meglico in jo razpršuje po prostoru. Jasmine v prostoru ustvarja ugodje s pomočjo 100% čistih eteričnih olj proizvajalca Stadler Form.

 

 

 

 

Osvežilnik zraka Julia
V načinu osciliranja osvežilnik prostora Julia s pomočjo ultrazvočne tehnologije optimalno širi dišave in eterična olja po prostoru. Impresivno osvetljen, nežen oblak megle oscilira 160° od leve proti desni – od 18 ur (neprekinjeno delovanje) pa do 54 ur v intervalnem načinu. Da osvetljenost ne bi motila vašega nočnega spanca, se LED svetloba lahko zatemni ali popolnoma izklopi. Julia ima najraje eterična olja iz njene lastne družine, vendar pa dobro deluje tudi z vsemi ostalimi dišavami brez vsebnosti alkohola.

 

 

 

 

 

 

Stoodstotna čista eterična olja Stadler Form
Stoodstotna čista eterična olja z mešanicami REFRESH, RELAX, REVIVE so izdelana iz visoko kakovostnih rastlinskih izvlečkov pri specialistih za dišave v Švici in ročno pakirana. Olja izvirajo iz ekološko trajnostne proizvodnje, niso testirana na živalih in ne vsebujejo sintetičnih snovi, pesticidov ali parabenov. Namenjena so odišavljanju prostorov in jih uporabljamo v kombinaciji z osvežilniki zraka Stadler Form, kot sta Jasmine in Julia.

 

 

 

Stadler Form čistilec zraka Roger
Čistilec zraka Roger nenehno meri kakovost zraka v prostoru in takoj zazna onesnaženost. Indikator kakovosti zraka obvesti s spreminjajočo barvo, ko se zrak poslabša. Posebno razviti Dual Filter™ združuje HEPA in aktivne oglene filtre. HEPA filter zelo učinkovito čisti zrak, filtri z aktivnim ogljem pa odstranjujejo neprijetne vonjave. S samodejnim načinom Roger prevzame svojo vlogo izboljševalca zraka v gospodinjstvih še bolj samostojno in prilagaja čiščenje trenutnim potrebam. Roger nudi občutek čistega in zdravega zraka doma in v pisarni.


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si