S temi sokovi boste v poletje stopile zdrave in sveže!

Codice DB: 53317

Na policah Spara in Interspara lahko od sedaj najdete nove izdelke proizvajalca sadnih sokov Rauch. Rauch Fresh so sadni sokovi, narejeni iz svežega sadja, ki je stisnjeno v naslednjih 24 urah in tako ohrani vsa pomembna hranila in bogat okus ter tako ne le poteši žejo, pač pa nahrani telo s pomembnimi hranili. To je še en izdelek avstrijskega proizvajalca sokov, ki bo zagotovo priljubljen med ljubitelji svežih sokov in zdravega življenjskega sloga. Rauch sokovi so narejeni iz 100% naravnih sestavin ter so brez aditivov in umetnih barvil. Rauch Fresh je na voljo v treh okusih (pomaranča, mango, korenček; jabolko in jagodičevje ter pomaranča) in v priročni embalaži v obliki vrča, za preprosto serviranje.

FB_Fresh_470 x 470 px_1kor

NAGRADNA IGRA! Ker želimo, da v poletje vstopite zdravi in sveži, na Grazii v sodelovanju s podjetjem Rauch nagrajujemo tri bralke portala grazia.si. Odgovorite na nagradno vprašanje “Iz katere države prihaja podjetje Rauch?” in nam v sporočilu pustite svoje kontaktne podatke (domači naslov), kamor vam bomo lahko poslali paket vseh treh okusov Rauch Fresh.

Foto: Mondadoriphoto

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri