S to potezo Chrissy Teigen dokazala, da je carica!

Target Presents The Toycracker Premiere Event

 

Do zdaj smo Chrissy Teigen oboževale, ker ni prikrivala svojih slabosti in na svojih družabnih omrežjih delila fotografijo s strijami, ki so se razpasle po njenih nogah, kot da je to nekaj najbolj običajnega. Kasneje je priznala, da je trpela za poporodno depresijo in pomirila ženske, da je povsem normalno, če niso takoj po porodu tako fit kot zvezdnice. “Me imamo osebne trenerje, kuharje, varuške in denar, da si to lahko privoščimo,” je mirno priznala in dejala, da brez tega tudi njim ne bi uspelo. Sedaj je poskrbela za še eno potezo, s katero se je povsem usedla v naša srca. Mlado dekle Mercedes Edney iz Severne Karoline se je odločila preko množičnega zbiranja zbrati 6000 dolarjev, kolikor bi jih potrebovala za tečaj kozmetičarke.

“Vem, da smo lahko zaradi iskanja denarja na takšen način stigmatizirani, a to so moje sanje in pripravljena sem storiti vse, da jih uresničim,” je povedala Mercedes, ki pa je uspela zbrati le 300 dolarjev … vse, dokler ni z donacijo 5605 dolarjev prišla Chrissy in tako poravnala razliko, ki je Mercedes manjkala do polne štipendije.

“Vidim, da je to tvoja velika strast in vznemirjena sem, ko bom spremljala, kako uresničuješ svoje sanje,” je povedala Chrissy. Grazia pa dodaja še: Kakšna kraljica!

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si