Sadna osvežitev v lepotni rutini

Popeljite se v oazo sadne osvežitve!

NIVEA prinaša val sadne osvežitve s tremi novimi geli za tuširanje NIVEA Fresh Blends, z omamnimi vonji maline, breskve in lubenice. Za dodatno svežino pa poskrbijo dezodoranti NIVEA Fresh, ki vas razvajajo z vonji pomaranče, češnje in kokosom. Prijetne sadne vonjave bodo prebudile vaše čute, svilnata pena pa bo sprostila misli. Nova linija izdelkov je ustvarjena, da razvaja kožo in hkrati varuje planet.

 

Trendi, a planetu prijazni izdelki

Gele za tuširanje NIVEA Fresh Blends so navdihnili osvežujoči sadni vonji narave in predanost trajnostnemu razvoju. Kar 90 % vseh sestavin je naravnega izvora in le-te tudi po obdelavi ohranijo več kot 50 odstotkov svoje naravne molekulske strukture, vključno z vodo. Izdelki so 100 % veganski, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Zahvaljujoč formuli, ki je 98 % biorazgradljiva, bo vaša koža po tuširanju popolnoma očiščena in osvežena. Ob tem pa ne boste obremenjevali okolja z odpadki, saj je embalaža NIVEA Fresh Blends izdelkov iz 100 % reciklirane plastike (razen pokrovčka). Občutite razkošno svežino in hkrati poskrbite za planet!

 

Tri omamne sadne dišave gelov za tuširanje, ki vas bodo spremljale do konca poletnih dni

This slideshow requires JavaScript.

 

Do popolne sadne svežine na vsakem koraku

Doma, v službi ali v gibanju – kjerkoli že smo, imamo radi, da vsak del telesa lepo diši. Da bo svežina popolna, poleg NIVEA Fresh Blends gelov za tuširanje uporabite tudi novo linijo NIVEA Fresh dezodorantov, ki vas bo prav tako očarala s sadnimi vonji. S tremi različnimi vonji dezodoranta lahko vsak najde svojo popolno kombinacijo. Za čudovito svežino, ki bo z vami na vsakem koraku.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Naslovna fotografija: @muse.unknown

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si