Sadni balzami so letošnji hit poletja

Otroci preprosto obožujejo balzame za ustnice. Deklice še posebej rade brskajo med kozmetičnimi izdelki v mamini torbici in pred ogledalom preizkušajo svoje najljubše odtenke. Da bo nega ustnic otrokom še posebej prijazna, je Labello pripravil omejeno izdajo Labello Kids balzamov za ustnice z igrivima embalažama ter odlično formulo z bleščečimi pigmenti in nego z avokadom, jojobinim in karitejevim maslom.

 

Poskrbimo za zdrave, negovane ustnice naših otrok

V poletnih dneh, ko se otroci več časa zadržujejo zunaj, se veliko gibajo in potijo, je še kako pomembno, da poleg nanosa krem za zaščito pred soncem poskrbimo tudi za ustrezno zaščito njihovih ustnic. Labello Kids balzami za ustnice vsebujejo edinstveno formulo z avokadom, jojobinim in karitejevim maslom, ki se stopi na ustnicah, se takoj vpije ter zagotavlja 24-urno vlaženje. Z rednim nanosom bodo ustnice malčkov negovane in zdrave, nahranjene in lepe, pa tudi zaščitene pred škodljivimi učinki okolja, zaradi katerih se ustnice pogosto izsušijo in razpokajo. Koža na ustnicah je namreč precej tanjša in bolj občutljiva kot koža na preostalem obrazu, zato je bolj dovzetna za učinke okoljskih dejavnikov, kot so temperatura, nizka vlažnost in drugi vplivi.

 

Slastni okus po jagodah in češnjah ter bleščeči pigmenti

Nova omejena izdaja Labello Kids balzamov za ustnice prihaja v dveh poletnih sadnih okusih in zabavni embalaži, ki bo navdušila otroke. Balzam za ustnice Labello Cherry Shine bo ustnice obogatil s slastnim okusom in vonjem po zrelih češnjah, balzam za ustnice Labello Strawberry Shine pa prinaša za otroke še posebej mamljiv okus in vonj bo jagodah. Formula, obogatena z bleščečimi pigmenti, bo ustnicam podarila tudi rahel sijaj.

Po uporabi balzamov bodo ustnice čudovito rdeče obarvane in dolgotrajno navlažene. Nanos balzama je povsem enostaven in enakomeren, zato ga lahko uporabljajo tudi otroci sami. Balzame Labello Cherry Shine in Labello Strawberry Shine uporabite na ustnicah vsak dan oziroma po želji, za intenzivnejšo barvo pa nanesite več slojev. Za čudovit pridih bleščeče barve in mehke, gladke ustnice vaših otrok!

Labello Kids Strawberry Shine balzam za nego otroških ustnic

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si