Sarah Michelle Gellar objavila poročno obleko

Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze Jr sta ta teden praznovala že 13. obletnico! ‘Usodni da’ sta izrekla v Mehiki, igralka pa je obletnico obeležila tudi z objavo fotografije na Instagramu iz njunega poročnega dne. Zraven je delila tudi misel pesnika Roya Crofta, ki gre takole: „Ljubim te, ne samo za to, kar si, ampak zato, kar sem jaz, ko sem s tabo. Ljubim te, ne samo zato, kar si ustvaril iz sebe, ampak zato, kar delaš iz mene.“

SMG_1

Par se je sicer spoznal leta 1997 na snemanju filma I Know What You Did Last Summer in z zmenki začel leta 2000. Sarah in Freddie imata danes dva otroka, Charlotte Grace, ki ima že 5 let in Rockyja Jamesa (2 leti).

Mnogi zvezdniki zveze na daljavo in pritiska medijev ne zdržijo, kaj pa je njuna skrivnost? Sarah je v enem izmed intervjujev dejala: „Oh, če bi vedela, v čem je skrivnost, bi o tem napisala knjigo in se upokojila. V vsakem razmerju je veliko dela. Moraš ga negovati in biti potrpežljiv.“

Screenshot_2015-09-05-18-02-01

Njima nedvomno uspeva, takole (zgornja fotografija), pa sta, kot je na svojem Instagram profilu zapisala Sarah, videti pred in po zmenku pri dveh malih otrocih.

Foto: Instagram @sarahmgellar

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri