Samozavestna in modna z novo dišavo Naomi Campbell!

123

Z novo dišavo Naomi Campbell Bohemian Garden lahko vsaka ženska postane del samozavestnega in modnega sveta ter tako doživi enega izmed najljubših modnih stilov Naomi Campbell – boemski stil. Brezskrbni življenjski slog francoskih boemov je navdih dišave, ki se izraža v cvetličnem dizajnu ter bogatimi in igrivimi vzorci. Ta vsakodnevna ekstravaganca popolno zajema bistvo dišave Bohemian Garden – cvetlično sadna dišava za brezskrben duh. Ženstvena, romantična, ekstravagantna in samozavestna!

Nova dišava Naomi Campbell vas vabi, da obiščete boemski vrt, poln cvetlic, živih barv in brezskrbnega radostnega življenja. Dišava se začne s sadno svežino – sočno hruško in nežnimi cvetovi breskve. Srce dišave sestavljajo vesele in živahne note: sončni cvetovi jasmina, očarljive šmarnice, sijoči pomarančni cvetovi, pudrasto nežni cvetovi bombaža in elegantne vrtnice, ki razvajajo vašo dušo. Spodnje note z očarljivim mošusom, kančkom zelenega mahu, toplo vanilijo in kremasto kombinacijo sandalovine in cedrovine, dajo dišavi sproščeni dotik perfekcije.

Svetleče in živahne barve – roza, zelene, temno vijolične in sončne rumene – so združene v drzen, cvetlični dizajn. Nova dišava je pakirana v boemskem stilu, ki pritegne pozornost vsakega. Nežno roza obarvana dišava v značilni steklenički z živo roza pokrovčkom je tako ekstravagantna in romantična kot tudi fascinantno lepa – kot je Naomi sama.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si