Šampon proti prhljaju? Vsi izberejo tega!

Znan igralski zakonski par se je znova znašel pred kamerami, tokrat v intimnih trenutkih igre na črnih rjuhah, kjer so v središču pozornosti lasje. Jelena in Momčilo Otašević sta zvezdi nove kampanje znamke Dercos, v okviru katere sta izbrala izdelke proti prhljaju. Lasje, tudi na črnem, izberejo Dercos, saj slednji odstrani tudi do 100 % vidnega prhljaja.

 

Izdelki Dercos so preizkušeni pod dermatoloških nadzorom, zato je ta rešitev številnih težav z lasmi našla svoje mesto tudi pri družini Perčin-Otašević, je priznala Jelena in dodala: »Imam občutljivo lasišče, ki je zaradi narave mojega dela pogosto izpostavljeno obdelavi, zato je Dercos vedno v moji kozmetični torbici. Tudi k frizerju ga vzamem s sabo! V moji družini ima vsak svojo najljubšo vrsto izdelka znamke Dercos, in to že leta.«

 

 

Lasje izberejo Dercos proti prhljaju, tudi na črnem!

Dercos je sodobna, dermatološka in učinkovita rešitev težav z lasmi in lasiščem. Če je prhljaj viden na vaših najljubših črnih oblačilih ali vam preprečuje vsakodnevno brezskrbnost, Dercos Anti-dandruff predstavlja rešitev, saj odstrani do 100 % vidnega prhljaja.

Prhljaj nastane zaradi porušenega ravnovesja mikrobioma lasišča, na katerega vplivajo dejavniki, kot so glivice in bakterije, pa tudi onesnaženost okolja, stres, utrujenost, izsušitev lasišča s sušilnikom za lase, preživljanje časa v prostorih z zelo suhim in vročim zrakom ter prekomerna uporaba agresivnih izdelkov za nego las.

Šamponi proti prhljaju Dercos so bili preizkušeni pod dermatološkim nadzorom in se ponašajo z do šesttedenskim antirecidivnim delovanjem. Izrazito učinkoviti so že po prvi uporabi in vidni prhljaj odstranijo tudi do 100-%. Njihova učinkovitost je še posebej vidna pri osebah, ki so izpostavljene stresu ter utrujenosti in živijo v urbanem okolju, zaradi česar so prvo priporočilo dermatologov v boju proti prhljaju.

 

 

Linijo šamponov proti prhljaju Dercos sestavljajo 4 izdelki: šampon proti prhljaju za normalne do mastne lase Dercos, šampon proti prhljaju za suhe lase Dercos, šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče brez sulfatov Dercos in šampon proti prhljaju Dercos Anti dandruff K.

Strokovni nasvet in šamponi Dercos z 20 % popustom so vam na voljo v izbranih Vichyjevih partnerskih lekarnah do 31. 3. 2021.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si