Sam’s Fever bodo nastopili na European Elvis Festival


V Elvisovem bleščečem slogu se bodo člani skupine Sam’s Fever podali v pestro koncertno poletje!

V avgustu odhajajo v nemško mesto Bad Nauheim, kjer je Elvis služil dve leti vojaškega roka, na European Elvis Festival!
18. in 19. avgusta bodo kot glavna točka nastopili s pevsko legendo Darlene Love, ki je kralja rock’n’rolla leta 1968 spremljala kot spremljevalna pevka, leta 2015 pa so si na tem festivalu že prislužili naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleyja v Evropi.

“Naša pot z Darlene Love se je križala že na lanskem festivalu v Bad Nauheimu. Nisem se hotel izpostavljati, saj sem želel, da se na odru pristno začutimo. Darlene je to zelo cenila in je bila nad nami navdušena. Naslednje jutro nas je pričakala na recepciji, da bi se osebno poslovila od čisto vsakega posebej. Da takšna zvezda kot je ona, naredi kaj takega, je neverjetno,” se nastopa v Nemčiji veseli frontman skupine Samuel Hudl. “Darlene nikoli na nikogar ni gledala zviška, saj je kot temnopolta spremljevalna pevka v 50. letih uspela na glasbeni sceni belcev in se zaveda, da je padec od slave lahko zelo hiter. Ko se je zaradi vzgoje otrok za nekaj časa umaknila iz glasbe je delala celo kot čistilka. Dejala nam je tudi, da si želi z nami delati, kadar koli bo v Evropi, v smehu pa je organizatorjem celo dejala, da brez nas ne bo nastopila! Letos jo bomo prvi dan spremljali z orkestrom, izrecno pa je prosila, da jo spremljamo še naslednji dan na gospel šovu. Organizator je moral zaradi naše spremljave za nastop celo prilagoditi oder. To vse pove o njenem odnosu do nas. Je res izjemna oseba.”

Zasedba Sam’s Fever je Elvisovo glasbo skozi lastne, izvirne interpretacije popeljala do največjih festivalskih odrov, za svoje izvajanje Presleyjeve glasbe pa so prejeli najvišja priznanja. V poseben navdih jim je Elvisovo ustvarjanje po letu 1968, ko je Elvis začel nastopati tudi s spremljevalnim orkestrom, kar je bilo za takratne čase nekaj posebnega in drugačnega. Tokrat se bo zasedbi Sam’s Fever na odru pridružil tudi 40-članski Sam’s Fever orkester. Z orkestrom bodo nastopili tudi 14. septembra na Gradu Štatenberg, kjer v vrhunskem ambientu pripravljajo koncert “I remember Elvis” posvečen spominu večnega kralja rock’n’rolla.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri