Samsung Galaxy Z Flip3 5G oblečen v slovenski dizajn

Slovenska modna oblikovalka Maja Ferme je za telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G oblikovala ekskluzivno kolekcijo modnih dodatkov, ki jo zaznamuje eden najbolj vročih modnih trendov ta hip: »logomanija«.

Maja Ferme je prva slovenska oblikovalka, s katero je podjetje Samsung sklenilo tovrstno sodelovanje. Po njihovem mnenju namreč njene kolekcije odlikujejo kakovost, eleganca, uporabnost in navdihujoč dizajn, vse omenjeno pa odraža tudi izdelke podjetja Samsung.

Velik telefon, ki se prilega tudi najmanjšemu žepu

Telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G navdušuje z izgledom in barvami, ki pritegnejo pozornost vsakogar. Pametni telefon je mogoče zložiti, zato ga lahko preprosto pospravite tudi v tista oblačila, za katera skorajda ne veste, da imajo žepe. Tudi ko je zložen, omogoča popolno izkušnjo pametnega zaslona, saj lahko na zunanjem zaslonu preverite sporočila, posnamete fotografije, predvajate glasbo in še mnogo več. Prepogljivi način omogoča tudi prostoročno snemanje selfijev, ki je zdaj enostavneje kot kadarkoli prej.

Poleg tega se Samsung Galaxy Z Flip3 5G lahko pohvali tudi s tem, da lahko stoji samostojno, povrh vsega pa omogoča tudi večopravilnost. Zaslon lahko namreč razdelite na dva dela in se lotite več opravil hkrati.

Izjemna sta tudi njegova vzdržljivost in trpežnost. Sprednji in hrbtni del zunanjega ovitka namreč odlikuje visoko odporno steklo, medtem ko je glavni zaslon je narejen iz izjemno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v tehnologiji zložljivih zaslonov ter zdrži do 200.000 upogibanj. Hkrati je pametni telefon prvi vodoodporni zložljivi mobilni telefon na svetu, ki lahko v vodi do 1,5 metra zdrži do 30 minut.

Dodatki z uporabno in modno funkcijo

Ob razvoju telefona so v podjetju Samsung veliko pozornosti namenili tudi oblikovanju dodatkov zanj. Z modno oblikovalko Majo Ferme so zato razvili dizajnersko različico trakov, s katerimi se omogoča enostavnejše držanje in upravljanje s telefonom. Modni del je ob tem igral poglavitno vlogo. »Ker je logomanija trenutno velik trend, smo izhajali iz logotipa FERME, ki smo ga redizajnirali na sodoben način v trendovski unisex vzorec, ki ponuja številne odlične modne kombinacije z ovitki telefona kot tudi z oblačilnimi kosi,« je pojasnila Maja Ferme. GRAZIA je nad dizajnom navdušena, saj je športno eleganten – primeren je tako za jutranji tek kot za večerni zmenek.

Odlično darilo ob prihajajočih praznikih

Kolekcija traku za ovitek telefona, ki prepreči, da bi ta padel iz rok in pripadajoči ovratni trak s karabinom, bosta odlično darilo za vse modne navdušenke v prazničnem decembru. Kolekcija bo ekskluzivno na voljo kot darilo ob nakupu telefona Galaxy Z Flip3 5G v Samsung prodajnem centru Citypark in na decembrskih Samsung prazničnih promocijah v prodajnih centrih v omejenih količinah.

FOTO: Nejc Puš

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si