SAN DI EGO na odru s SAMANTHO FOX

Pesem ‘Touch me’ je zaznamovala  osemdeseta leta prejšnjega stoletja, prav tako kot strgane kavbojke, natupirane frizure in posterji Samanthe Fox iz revije BRAVO na stenah mnogih fantovskih sob.

Stati na skupnem odru in prepevati s kraljico osemdesetih let, Samantho Fox. Sanje, za katere fantje iz skupine San Di Ego seveda niti pomislili niso, da bi se sploh lahko uresničile.Vendar pa jim je pomoč ponudil organizator festivala Pivo in Cvetje in zadeva je stekla. Nekaj pravih klicev v pravo smer in čez leto dni so San Di Ego in Samantha Fox že posneli fotografijo (glej zgoraj) po skupnem nastopu.

Samantha je že pred nastopom v intervjujih za slovenski tisk povedala, da je bilo napisanih mnogo priredb njenega največjega hita v žanrih od folka do tranca, veliko je bilo tudi romantičnih balad. Priznala je, da so Sandiegovci posneli najboljšo priredbo hita ‘Touch me’ vseh časov, ki je tudi njej osebno najbolj všeč, saj je po duši prava rokerica. Skupna energija in usklajenost med Samantho in skupino San Di Ego se je za odlično izkazala že med samim nastopom julija v Laškem, na festivalu Pivo in cvetje – pred številčno občinstvo so stopili brez predhodne generalke ali tonske vaje in popolnoma zažgali, kot da nastopajo skupaj že več let! Samanta je bila nad fanti navdušena in je seveda pohvalila njihovo pristno rock energijo ter uslajenost na odru.  Skupni nastop in pokoncertno druženje je dal simpatičnim rockerjem nov zagon, kar je zagotovo opazilo tudi njihovo zvesto in vedno večje občinstvo, ki jih spremlja na koncertih v živo.
Fantje so obljubili, da je bila zgodba s Samantho Fox le začetek, obljubljajo nam namreč še več novih presenečenj! Do takrat pa uživajte v priredbi legendarne skladbe.

Foto: Dare Brenko

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si