Sandra Bullock v skrivnostnem razmerju

Tuje medije je preplavila novica, da naj bi se 51-letna igralka Sandra Bullock že več mesecev dobivala s fotografom Bryanom Randallom (49).

'Minions' Los Angeles Premiere

Sandra Bullock (JLP)

 

Mamica 5-letnega Louisa naj bi bila v fotografa, ki je mimogrede deloval tudi kot model in poziral za modno hišo Saint Laurent in revijo Harper’s Bazaar, popolnoma zaljubljena, iskrica pa je poskočila kmalu zatem, ko so ju v začetku leta skupni prijatelji predstavili drug drugemu.

Bryan Randall (youtube)

 

Par je bil v torek opažen skupaj med zapuščanjem restavracije Craig’s v Hollywoodu, Bryan pa je Sandro spremljal tudi na poroki Jennifer Aniston in Justina Therouxa, kjer naj ne bi skrivala svoje zaljubljenosti.

Zvezda filma Gravity, ki jo je revija People letos razglasila tudi za najlepšo žensko na svetu, od ločitve leta 2010 (Jesse James) ni imela resnega razmerja, zato smo za igralko še toliko bolj veseli!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri