Sanjski salonarji za sodobne Pepelke

Modno hrepenenje, ki nas spremeni v pravljično Pepelko 

Les Petits Joueurs 

 

 

Video, v katerem je predstavljen model elegantne obutve Taya italijanske znamke Les Petites Joueurs iz kolekcije jesen/zima 2020, nas je v trenutku očaral in salonarji iz satena so postali naše novo modno hrepenenje.


Model pravljičnih salonarjev izstopa zaradi nenavadne oblike pete in ukrivljenih detajlov na zgornjem delu čevlja. Posebej izstopa tudi njegova silhueta, ki posnema obutev aristokratskih dam iz preteklosti. Blagovna znamka modnih dodatkov, ročno izdelanih v Firencah, ima že zavidljivo število oboževalcev – 128.000 na Instagramu, vključno z manekenkami Irino Shayk in Bello Hadid, glasbenico Dua Lipa in modnimi vplivnicami kot so Blanca Miro, Jeanette Madsen, Charlotte Groeneveld in Pernille Teisbaek.

Čeprav je oblikovalka Mariasole Cecchi znamko s pomočjo brata Andrea ustanovila pred šestimi leti, je zelo redek pojav, da model na družbenih omrežjih povzroči takšen val navdušenja kot ga je salonar Taya, kar je v tem obdobju, v katerem ne moremo nakupovati in preizkusiti novih čevljev, odličen način za pridobivanje povratnih informacij ciljne publike.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si