Scott Disick z novo žensko

Od razhoda Scotta Disicka in Kourtney Kardashian so minili približno 3 meseci in kot je videti, je oče treh otrok že pozabil na najstarejšo izmed sester Kardashian-Jenner. 32-letnik je bil namreč v zadnjem času že večkrat opažen s svetlolaso neznanko, ki naj bi po poročanju tujih medijev z njim v New Yorku celo živela.

Foto Splash News (VIR: etonline.com)

 

Scott in simpatična neznanka, ki verjetno nima več kot 30 let, sta bila med drugim opažena tudi v sredo, ko sta se zabavala v baru, kasneje pa sta se udeležila še privatne zabave in na koncu pristala v priljubljenem nočnem klubu 1 Oak.

Na srečo pa Kourtney Kardashian le-to ni posebej prizadelo. Zvezdnica je zadnje čase namreč zelo aktivna – tako na poslovnem področju kot tudi pri obiskovanju telovadnice in preživljanju časa z otroki. Priznati moramo, da je videti super, nekaj njenih fotografij, posnetih v zadnjem času, pa si oglejte v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”443″]

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri