Scott zaprosil Kourtney – se obeta poroka leta?

Opening Ceremony + Calvin Klein Jeans Celebrate The Launch Of The #mycalvins Denim Series With Special Guest Kendall JennerPriznati moramo, da že težko sledimo vsem zapletom družine Kardashian, še posebej zanimivo pa je, ko pride do Scotta in Kourtney, ki sta se letos poleti zaradi njegove zasvojenosti z alkoholom in drogami ter domnevnega varanja razšla. Videti je bilo, kot da se je najstarejša izmed sester K. končno odločila nadaljevati s svojim življenjem, a iz Hollywooda je nedavno prišla novica, da naj bi Scott po več letih obotavljanja končno pokleknil in Kourt prosil za roko.

„Popolnoma nepričakovano je Kourtney zastavil veliko vprašanje,“ je skriti vir iz bližine nekdanjega para povedal za In Touch in nadaljeval: „Odvrnila mu je, da mu zaenkrat še ni pripravljena odpustiti, sedaj pa je samo vprašanje časa, kdaj jo bo spet zaprosil …“

O tem, da Lord tokrat očitno misli resno oziroma vsaj bolj resno, kot smo pri njemu vajeni, priča tudi podatek, da prodaja svoje ‘party’ stanovanje na Beverly Hillsu, ki ga je kupil za 3,69 milijona dolarjev. Scott naj bi se v kratkem preselil v sosesko, v kateri živita tudi Kris in Kim, zaradi zasvojenosti se še vedno udeležuje terapij, prav tako pa naj več ne bi služil s pojavljanjem v klubih.

No, morda pa bomo veliko poroko dočakali v 2016. GRAZIA bo dogajanje seveda spremljala in vam o vsem poročala! 😉

Foto: Getty

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si