Še ena Gucci kampanja, ki vas ne bo pustila ravnodušne


V prid temu, da je Gucci že nekaj časa korak pred vsemi, govori tudi njihova najaktualnejša kampanja.

Po newyorškem in milanskem tednu mode se je teden mode začel tudi v Parizu, ena izmed najbolj pričakovanih revij pa je zagotovo revija znamke Gucci. Tako je kreativni direktor Guccija Alessandro Michele predstavil novo modno kampanjo, za katero je navdih več kot očiten – Biblija in Stara zaveza.

V prepoznavni Gucci estetiki modeli sredi puščave gradijo barko po vzoru gradnje Noetove barke, družbo pa jim delajo razne živali. Zgodba je delo Glena Luchforda, aktualna Cruise ’19 kolekcija pa je pravzaprav kritika globalizacije in klimatskih sprememb, ki so postale del naše stvarnosti. Alessandro Michele z vsako novo kolekcijo navdušuje publiko in modne kritike, zato smo prepričani, da nas kolekcija, ki jo bo predstavil v sklopu pariškega tedna mode, ne bo razočarala.

 

 

 

 

 

Foto: Gucci
Vir: fashion.hr

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri