Še ena skrivnost Japonk z lepo kožo

Ker so lepotni triki Japonk, ki se lahko pohvalijo z najlepšo kožo, zlata vredni. Vsi njihovi triki so tokrat združeni v dveh negovalnih herojih priljubljene znamke ERBORIAN.

 

Foto: Instagram

 

V svetu kozmetologije in nege kože ERBORIAN nenehno razvija inovativne izdelke z visokokakovostnimi formulami in izjemnimi teksturami, ki v hipu postanejo »must-have« negovalno-lepotni zavezniki. ERBORIAN, snovalec ikonične BB in CC kreme, z negovalnim Pink Primerjem še naprej bogati svojo paleto »hibridnih« izdelkov. Njegova prefinjeno svetlikajoča se negovalna formula, ki zagotavlja čudovito prosojno prekrivnost, je obogatena z izvlečki iz kakijevih listov in preslice ter bučnim oljem in oljem kamelije. S svojim bisernim »blur« učinkom ustvari prosojen zaključek in naraven, zdravo sijoč videz, obenem pa vidno izboljša teksturo kože.

 

Prenovljeni formuli Negovalnega Pink Primerja se v oktobru pridružujeta še dva negovalna heroja: Maska Pink Shot in Pink Blur Stik, ki kožo zgladita in »zabrišeta« ter ustvarita sijoč videz polti. Ne glede na to, ali želite kožo pripraviti zjutraj ali jo izboljšati kadarkoli čez dan – z ERBORIANOM je naloga preprosta!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Na voljo od 12. oktobra 2020.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si