Se tudi Gisele ločuje?

Govorice o težavah v zakonu brazilskega supermodela Gisele Bundchen in igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja postajajo iz dneva v dan glasnejše. Poleg tega, da že več tednov nista bila opažena skupaj, je skriti vir iz bližini para za revijo People povedal še nekaj skrivnosti o njunem razmerju …

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala -  Outside Arrivals

Gisele in Tom lani na rdeči preprogi … (Getty)

 

V zadnjem času sta bila Gisele in Tom pod velikim stresom, še posebej napeto pa je med nogometno sezono. Tom se namreč zelo osredotoča na svojo kariero in Gesele se zaradi tega pogosto počuti zapostavljeno. Prepiri so seveda neizogibni, razkriva vir.

Še bolj nenavadno pa je bilo, ko je Ben Affleck s privatnim letalom pobral svojega nogometnega prijatelja in nekdanjo varuško, zloglasno Christine Ouzonian, da so lahko skupaj poleteli v Las Vegas, znan po divjih zabavah.

Kakor koli že, drugi vir, prijatelj iz bližine para, je prepričan, da se ta zvezdniški zakon ne bo tako hitro končal: To poletje je bilo pač nekoliko drugačno. Gisele se veliko dogaja, tako da nista bila vedno na istem mestu.

In tudi brazilska lepotica nas s svojimi objavami prepričuje, da je v njenem zakonu vse vredu. Pred slabim mesem je namreč za Tomov rojstni dan na Instagramu objavila prikupno družinsko fotografijo, zraven pa zapisala: Vse najboljše moja ljubezen! Hvaležni smo, da si del naših življenj. Hvala, ker nam vedno daješ toliko ljubezni. Radi te imamo!

Foto: Instagram

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri