Seks – s ciljem obojestranskega zadovoljstva

102014_08012016_59_siteHeader_Durex

Ste vedeli, da le tretjina Britancev (32 %) meni, da je njihovo spolno življenje dobro. Preseneča dejstvo, da le 15 % ljudi svoje spolno življenje opisuje kot odlično, medtem ko jih 15 % priznava, da slednjega nimajo. Med samim spolnim odnosom je Britancem najbolj pomembno partnerjevo zadovoljstvo. Več kot tretjina je razočaranih, če njihov partner ne doživi orgazma. Več kot polovica anketirancev trdi, da jim uporaba kondoma zmanjša občutek pristnosti in je hkrati manj verjetno, da bodo med uporabo kondoma doživeli orgazem. Prav to kot razlog, zakaj ne uporabljajo kondoma, navaja več kot 61 odstotkov Britancev. Do sedaj … kajti napočil je čas za Invisible kondome, ki pomagajo partnerju pri doseganju večje intimnosti in pristnosti. Gre za najtanjše Durexove kondome doslej, ki so tanjši od lasu in omogočajo ljudem, da se svojim partnerjem približajo bolj kot prej, saj povečajo stopnjo vznemirjenja in hkrati zagotavljajo visoko raven zaščite.

In čeprav Britanci pri spolnih odnosih ne eksperimentirajo veliko, bi kar dve tretjini (59 %) z veseljem poskusili nekaj novega v spalnici. Razlogi, zaradi katerih se 50 % izogiba predlagati nove stvari v spalnici, so sram (24 %), utrujenost (23 %), pogosto pa tudi ne vedo, kaj predlagati (24 %). Rešitev je zagotovo lahko Durexov prstan užitka, najnovejši dodatek, ki dvigne užitek na novo raven. Zasnovan je tako, da oba partnerja doživita dolgotrajnejše zadovoljstvo in popestrita dogajanje v spalnici.

Alix Fox, Durexova strokovnjakinja za seks in zveze, je prepričana, da bo s kombinacijo Durex Invisible kondoma in prstana užitka spolno življenje posameznika prešlo iz povprečnega v odličnega: “Komunikacija je ključnega pomena pri spodbujanju ljubezenskega življenja in izjemno pomembno je, da svoje želje delite s partnerjem. Z uporabo prstana užitka in tankega kondoma ne boste odprli vrat le daljšim in intenzivnejšim občutkom, temveč boste odprli pot tudi prihodnjim pogovorom o vznemirljivih dogodivščinah znotraj vaše spalnice.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si