Selena Gomez utelesila stil Victorie Beckham!

gallery-1486656596-hbz-style-secret-selena-gomez

 

Da Selena Gomez postaja prava mlada modna ikona, ni skrivnost. V zadnjem času s svojimi stajlingi še posebej navdušuje, saj se zdi, da se ta najstniška senzacija spreminja v žensko in takšen je postal tudi njen stil: bolj ženstven, bolj drzen, bolj samosvoj, predvsem pa se zdi, da si zvezdnica upa več in je prestopila meje cone udobja. V tem tednu nas je s svojim stilskim izborom nekajkrat presenetila, a najbolj nas je razorožila s stajlingom, v katerem nosi kreacije s podpisom Victorie Beckham. Pevka in igralka je izbrala pleteno oranžno obleko z dolgimi rokavi, ki se sredi meč razširi v kroj morske deklice. Pod obleko je nosila rdečo srajco, ki le v zapestju in ob vratu kuka izpod obleke in ji tako vdahne kanček živahnejših barv, in minimalistične sandale z leopardjim motivom. Prelepo!

Ne le da so bili nad Seleninim videzom navdušeni modni kritiki, veselje nad videnim stajlingom je na svojem Instagramu delila tudi Victoria Beckham in zapisala: “Kako lepa je Selena Gomez!? Nosi moj najljubši videz iz pred-jesenske kolekcije 2017.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri