SENS navdušil na že sedmi ediciji MBFWLJ

 

 

Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz je gostil sedmo edicijo MBFWLJ, kjer sta se v prvem večeru mednarodnega tedna mode predstavila Zlata Zavašnik z novo SENS kolekcijo klasičnih moških oblek črnih in sivih odtenkov ter Boško Jakovljević z barvito kolekcijo klasične moške mode, ki jo ustvarja pod znamko Martini Vesto.

Pod taktirko najbolj priljubljenega slovenskega vlogerja in velikega avtomobilskega navdušenca Cirila Komotarja je svojo predpremierno predstavitev z vožnjo po modni brvi doživel novi razred GLE, ki so ga v Ljubljani predstavili tri mesece preden bo zapeljal na svetovne ceste. Za prizorišče sedme edicije Mercedes-Benz Fashion Week so organizatorji mednarodnih večerov mode izbrali mehanično delavnico, ki so jo z rekonceptualizacijo spremenili v vizualno poezijo za modne in avtomobilske navdušence. Mednarodni teden mode se nadaljuje danes zvečer, spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Takole se je ponovno uspešno predstavila znamka moških oblačil SENS:


V znamenju metuljev  si je metuljček nadela tudi Zlata Zavašnik, ki je poskrbela tudi za obleke nastopajoče skupine Pliš, ki jo najbolj poznamo ravno po pesmi Metulji.

Z barvami, ki so sivino pustile ob strani pa se je predstavila znamka Martini Vesto, pod katero se podpisuje Boško Jakovljević
Zvezda večera #MBFWLJ pa je bil novi razred GLE:

Fotografije: Sandi Fišer

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri