SENS navdušil na že sedmi ediciji MBFWLJ

 

 

Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz je gostil sedmo edicijo MBFWLJ, kjer sta se v prvem večeru mednarodnega tedna mode predstavila Zlata Zavašnik z novo SENS kolekcijo klasičnih moških oblek črnih in sivih odtenkov ter Boško Jakovljević z barvito kolekcijo klasične moške mode, ki jo ustvarja pod znamko Martini Vesto.

Pod taktirko najbolj priljubljenega slovenskega vlogerja in velikega avtomobilskega navdušenca Cirila Komotarja je svojo predpremierno predstavitev z vožnjo po modni brvi doživel novi razred GLE, ki so ga v Ljubljani predstavili tri mesece preden bo zapeljal na svetovne ceste. Za prizorišče sedme edicije Mercedes-Benz Fashion Week so organizatorji mednarodnih večerov mode izbrali mehanično delavnico, ki so jo z rekonceptualizacijo spremenili v vizualno poezijo za modne in avtomobilske navdušence. Mednarodni teden mode se nadaljuje danes zvečer, spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Takole se je ponovno uspešno predstavila znamka moških oblačil SENS:


V znamenju metuljev  si je metuljček nadela tudi Zlata Zavašnik, ki je poskrbela tudi za obleke nastopajoče skupine Pliš, ki jo najbolj poznamo ravno po pesmi Metulji.

Z barvami, ki so sivino pustile ob strani pa se je predstavila znamka Martini Vesto, pod katero se podpisuje Boško Jakovljević
Zvezda večera #MBFWLJ pa je bil novi razred GLE:

Fotografije: Sandi Fišer

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si