Senzacija Pr’Hostar 2‰ ruši rekorde

Nadaljevanje najuspešnejšega slovenskega filma je preseglo rezultate prvega dela. Domača komedija je zabeležila največji otvoritveni vikend letošnjega leta, osvojila je prvo zlato rolo in nasmejala skupno več kot 45.000 gledalcev!

Po uspešni predpremierni turneji, ki so jo zaznamovale razprodane projekcije širom Slovenije, je komedija Pr’Hostar 2‰ v četrtek, 27. oktobra, pričela svoj pohod po rednih sporedih naših kinematografov. Rezultati kino obiska kažejo, da je nadaljevanje dodobra upravičilo svoj sloves ene najbolj težko pričakovanih komedij zadnjih let. Gorenjski gaunarji so namreč v manj kot tednu dni rednega predvajanja nasmejali že več kot 45.000 gledalcev, od tega 33.862 gledalcev v otvoritvenem vikendu. S tem so ustvarjalci Pr’Hostar 2‰ spisali novo poglavje v svoji knjigi rekordov, saj so presegli rezultate prvega dela in tudi tokrat že v otvoritvenem vikendu dosegli mejnik za podelitev prve zlate role. Sodeč po odličnih rezultatih in odzivih gledalcev so Hostarji na dobri poti, da se ponovno z zlatimi črkami zapišejo v anale slovenske filmske industrije.

Predpremiera slovenskega filma Pr’Hostar 2 v Cineplexx Kranj

O zgodbi Pr’Hostar 2‰

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr’Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je alpski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

Odgovor že lahko izvemo na rednih sporedih naših kinematografov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si