Serija Genij: Picasso prejela kar sedem nominacij za emmyja

Antonio Banderas, Brian Grazer, Ron Howard in Ken Biller so “geniji”, ki so režirali oziroma odigrali genija Pabla Picassa, ki je prejel kar sedem nominacij emmy. 

Antonio Banderas, izjemen glavni igralec v omenjeni seriji, je ob nominaciji med drugim povedal: “Ko sem odraščal v Malagi v Španiji, sem na poti v šolo vsak dan hodil mimo hiše Pabla Picassa; in da sem zdaj deležen priznanja za igranje tako pomembne osebe v mojem življenju, mi pomeni več, kot lahko izrazim z besedami. Ta nominacija je posvečena meščanom mojega rodnega mesta Malage in samemu umetniku, Pablu. Zahvaliti se moram tudi National Geographicu, Fox 21 Television Studios, Imagine Entertainment in našemu glavnemu in izvršnemu producentu Kenu Billerju za njegov neutruden trud in da je to serijo predstavil občinstvu po vsem svetu.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri