Serija Mars se novembra vrača z globalnimi premierami


2. sezona serije National Geographica MARS – kritiki jo hvalijo, da je navdušujoča, navdihujoča in znanstveno odkrita – se novembra 2018 vrača z globalnimi premierami, s šestimi epizodami, ki nadaljujejo edinstven hibridni format prejšnje sezone: izmenjujejo se igrani in dokumentarni prizori, ki predvidevajo, kakšno bo življenje na rdečem planetu na podlagi trenutnih dogajanj na Zemlji.

MARS se nadaljuje pet let po zaključku prve sezone in uspešnem krstnem poletu na rdeči planet, ko je prvotna ekipa Mednarodne Marsove znanstvene fundacije (IMSF) s težavo varno pristala in postavila prvo naselbino. Zdaj se piše leto 2042 in IMSF je ustanovila že pravo pravcato kolonijo, Mesto Olympus, a sami ne morejo financirati odprave na Marsu. To je na široko odprlo varata zasebnemu sektorju, kar je povod za trenja med prvotnimi znanstveniki, ki mislijo samo na odpravo, in rudarji, ki jih je poslalo podjetje Lukrum Industries, ki pa gleda predvsem na dobiček, to pa ustvarja čisto nove izzive za vse na rdečem planetu.

Zasedba serije MARS je sestavljena iz že znanih igralcev prve sezone in več novincev, med katerimi so JiHAE (Mortal Engines), Jeff Hephner (Chicago Med, Code Black) in Esai Morales (Ozark, Newyorška policija).

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si