Šest najboljših evropskih serij na Pickbox NOW

Nove evropske serije so izvirne in inovativne v svetu televizije

Francoske, britanske, irske in norveške serije iz let 2018 in 2019 so na ogled na Pickbox NOW in bodo zadovoljile okus vseh, ki si želijo kakovostnih serij. Predstavljamo vam seznam NAJBOLJŠIH ŠEST evropskih serij na Pickboxu NOW!

 

6. KRI (BLOOD, 2018)

Kri je nova irska kriminalistična serija. Nosi oznaki psihološki triler in irski noir ter proučuje zakopane družinske skrivnosti, spomine in vplive preteklosti na sedanjost. V glavni vlogi spremljamo Carolino Main (Unforgotten), ki igra Cat. Zadnjih deset let je Cat živela v Dublinu, vendar se vrača v irsko mestece, kjer je odraščala. Adrian Dunbar (Na dolžnosti) je odličen v vlogi Catinega očeta Jima, za katerega Cat sumi, da je povezan z materinim umorom. Dunbarja so ravno razglasili za najboljšega igralca na podelitvi nagrad TV Choice Awards za serijo Na dolžnosti (Line of Duty), ki jo prav tako lahko gledate na Pickbox NOW.

KRI (BLOOD, 2018)

 

5. RDEČE SENCE (LES OMBRES ROUGES, 2019)

V francoski kriminalistični seriji Rdeče sence spremljamo skrivnostno izginotje deklice. Leta 1993 so ugrabili petletno Claro, za njeno vrnitev pa zahtevali zelo visoko odkupnino. Med predajo denarja je prišlo do prelivanja krvi, Clarina mama je umrla, Clara pa izginila brez sledi. 25 let pozneje Clarina starejša sestra najde sledi, ki dokazujejo, da je Clara živa.

RDEČE SENCE (LES OMBRES ROUGES, 2019)

 

4. PREVARA (CHEAT, 2019)

Vznemirljivi britanski psihološki triler Prevara je zgodba o nevarnem odnosu med univerzitetno profesorico Lee in njeno študentko Rose. V glavnih vlogah spremljamo odlični britanski igralki Katherine Kelly (Happy Valley, The Night Manager) kot univerzitetno profesorico Leah in Molly Windsor (Three Girls) kot študentko Rose. Profesorica svojo študentko obtoži goljufanja. Kar bi moral biti jasen primer akademske prevare, kmalu uide nadzoru. Ta triler je prava igra mačke in miši ali, bolje rečeno, mačke in mačke, v kateri boste uživali!

PREVARA (CHEAT, 2019)

 

3. WISTING (2019)

Kriminalistična serija Wisting, ki se odvija v divjih pokrajinah Norveške, temelji na knjižni uspešnici The Caveman & The Hunting Dogs norveškega pisatelja Jørna Lierja Horsta. Spremljamo detektiva Williama Wistinga (Sven Nordin), ki se sooča z najbolj zapletenim in pretresljivim primerom v svoji karieri. Lovi ameriškega serijskega morilca, ki živi na Norveškem. Wisting sodeluje z bivšo posebno agentko FBI Maggie Griffin, ki jo igra odlična Carrie-Anne Moss (Matrica). Zavit v ogrinjalo norveških pokrajin in na lovu na zloveščega serijskega morilca je Wisting prava kriminalistična poslastica.

WISTING (2019)

 

2. DETEKTIV BAPTISTE (2019)

Britanska detektivska serija Baptiste je spin-off  britanske dramske serije The Missing. Spremljamo enega osrednjih junakov iz serije The Missing, detektiva Juliena Baptista, ki ga igra odličen francoski igralec s turškimi koreninami Tchéky Karyo. Ko se Julien z ženo preseli v Amsterdam, ga šefinja policije in Baptistova bivša punca, prosi za pomoč pri reševanju zločina. Baptiste kmalu začne preiskovati primer, ki vključuje trgovino s seksom, drogami in celo ljudmi.

DETEKTIV BAPTISTE (2019)

 

1. TUJCI (STRANGERS) (2019)

Od producentov serije The Missing, Harryja in Jacka Williamsa, ki sta napisala tudi scenarij, prihaja odlična britanska kriminalistična serija Tujca. John Simm (Dr. Who, 24 Hour Party People) igra univerzitetnega profesorja Jonaha Mulraya, ki se mu življenje postavi na glavo, ko izve, da je njegova žena Megan umrla v prometni nesreči na gorski cesti blizu Hongkonga. Jonah sede v letalo za Hongkong in se odpravi identificirat truplo. Sam v povsem novem in neznanem okolju, obdan s krajevnimi policisti, ki preveč delajo za premalo denarja, Jonah odkrije, da nesreča niti najmanj ni to, kar se zdi.

TUJCI (STRANGERS) (2019)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si