Šesta sezona priljubljene zombi serije je na vrhuncu dogajanja

Ponedeljkovi večeri na kanalu AMC so od 12. aprila naprej ponovno rezervirani za serijo Fear The Walking Dead. Vsi ljubitelji zombi grozljivk so že nestrpno pričakovali nadaljevanje šeste sezone, saj nas je prvi del te sezone pustil z veliko odprtimi vprašanji. Kako tudi ne, glede na to, da so morali ustvarjalci serije snemanje zaradi epidemije prekiniti po sedmih posnetih delih, kar je pomenilo, da je osmi del, veliki finale, obvisel v zraku. Rešitev? Veliki finale se je v trenutku prelevil v pompozen uvod v sezono 6B! Vam je zdaj bolj jasno, zakaj je bil prvi del nadaljevanje šeste sezone tako napet?

 

Svež veter v šesti sezoni

Serija Fear The Walking Dead se od »originalne« franšize The Walking Dead razlikuje predvsem po tem, da ustvarjalci v vsaki novi sezoni spremenijo nekatere stvari in tako poskrbijo za povsem novo perspektivo. Tudi v šesti sezoni so sledili temu principu in ustvarili epizode, ki se osredotočajo največ na dva lika. Drzna poteza, ki zagotovo ni navdušila vseh. Na lepem so se gledalci namreč morali navaditi, da svojih najljubših junakov ne vidijo tudi po več tednov. To je bil velik izziv tudi za ustvarjalce serije, ki pa jim je uspelo na ta način »zakuhati« še več drame, s čimer so se gotovo odkupili zvestim gledalcem serije, ki so na začetku dvomili v ta svež pristop.  Po kar nekaj epizodah v šesti sezoni lahko rečemo, da so dosegli svoj cilj – dogajanje se iz epizode v epizodo stopnjuje, tako da vsi nestrpno čakamo naslednjo epizodo.

 

V šesti sezoni serije Fear The Walking Dead sta v vsaki epizodi v ospredju največ dva lika.

 

Epskih preobratov še ni konec

Do konca šeste sezone nas čaka še veliko epskih preobratov. Če je v začetku te sezone še kazalo, da se zadeve odvijajo počasi, smo zdaj že blizu vrelišču. Ustvarjalci serije obljubljajo, da presenečenj še ni konec. V zadnjem času smo se že privadili, da je serija postala veliko drznejša in nam pogosto postreže z zelo nazornimi prizori terorja in nasilja. Torej vse, zaradi česar imamo radi grozljivke in zombi serije. Snovalci serije zagotavljajo, da je to šele začetek in da si do konca te sezone lahko obetamo še veliko trenutkov, ko nam bodo šle dlake pokonci in bomo odprtih ust gledali v zaslon. Zdi se, da bomo do konca sezone na trnih.

 

 

Ne zamudite novih epizod na kanalu AMC vsak ponedeljek ob 3. uri zjutraj, s ponovitvijo ob 22. uri.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si