Severina izbira obutev, ki fascinira!

Severina Mass Spring 2017_04 copy

Že veste, kakšna je najbolj trendi obutev pomladne modne sezone? Najnovejše modne zapovedi že lahko občudujete na nogah fatalne Severine v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila čudovite umetniške fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. Z letošnjim sloganom ‘Izbira, ki fascinira’ Mass napoveduje modno pomlad, ob kateri vam bo zastal dih.

Severina Mass Spring 2017_03 copy

Novi modeli obutve so fascinirali tudi Severino, ki se je pred kamero kot običajno prelevila v modno muzo in pokazala, kako lahko s pravimi čevlji preobrazimo vsak stajling. V Mass obutvi, ki so zvezda vsakega stajlinga, predstavlja must have kose za pomlad 2017. Med njimi izstopajo šik superge v sijočih zlatih in srebrnih odtenkih, angleške oxfordke z debelim podplatom v izstopajočih kombinacijah barv in materialov ter izjemna paleta sandalov s peto v trendi kožnih in živobarvnih odtenkih. Severina se kot strastna ljubiteljica čevljev tokrat ni mogla upreti športnim copatom, posutim s srebrnimi bleščicami, ki jih bo nosila k dnevnemu in večernemu stajlingu. Fascinirali pa so jo še posebej elegantni sandali z vezalkami, ki so to sezono na vrhu svetovnih modnih lestvic.

Severina Mass Spring 2017_12 copySeverina Mass Spring 2017_11 copySeverina Mass Spring 2017_01 copySeverina Mass Spring 2017_08 1 copySeverina Mass Spring 2017_02 copySeverina Mass Spring 2017_09 copySeverina Mass Spring 2017_07

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si