Severina prisega na drzne čevlje tudi v zimskem času!

seve-mass-st-kubus_08_small

Hrvaška zvezdnica je prava ikona stila. S svojim oblačenjem navdihuje mnoge, zato ne preseneča, da pri Massu upoštevajo njen izbor in verjamejo, da bo tisto, kar nosi slavna Seve, hit sezone. Čeprav Mass v sklopu aktualne kampanje “Ustvari svoj stil” vabi, da pridete v eno izmed njegovih poslovalnic in ustvarite svoj razpoznavni slog, pa verjamemo, da vas Severinin izbor ne bo pustil ravnodušne.

seve-mass-st-kubus_03_small

Že na prvih podobah Mass kampanje je predstavila jesenske trende, v svojem zapeljivem stilu pa blesti tudi na novih podobah v obutvi za hladnejše zimske dni. In čeprav gre za obutev, primerno za nizke temperature, ob pogledu na privlačne fotografije vročina kar naraste. Njene dolge noge idealno dopolnjuje “must have” obutev sezone, ki jo lahko najdete na Massovih policah po vsej Sloveniji.

seve-mass-st-kubus_01_small

Nepogrešljivi so absolutno škornji čez koleno, ki so letos v Massu v številnih izvedbah, brez pete, z visoko tanko ali debelo peto, oblečeni v mehak semiš, zavezani z vezalkami in obarvani v jesenske odtenke.

seve-mass-st-kubus_02_small

V omari ne smejo manjkati tudi gležnjarji, Severina pa se je navdušila še posebej nad gležnjarji s platformo v imitaciji lesa in debelim narezljanim podplatom. Zimska obutev v Massu je letos vse prej kot dolgočasna, vi pa boste v njej lahko ustvarjali neomejene stilske kombinacije. Poglejte si Severinin izbor še pobližje in se spoznajte s cenami prekrasnih gležnjarjev in škornjev:

[sliderpro id=”806″]

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si