Shelburne Hotel & Suites by Affinia

Ko zjutraj odgrneš zaveso in se pred tabo razkrije New York v vsej svoji veličini, tokrat je govora o Shelbourne Hotel & Suites. Popolno prenovljen hotel, se nahaja v središču soseske Murray Hill, le nekaj korakov stran od Grand Central Station in The Empire State Building, v strogem centru ikoničnega mesta, ki je sinonim za urban življenski stil, kar seveda pooseblja tudi Shelbourne Hotel & Suites. Andrew Dawson, je navdahnjen z besedami Walta Whitmana in njegove ljubezni do mesta New York, prenovil hotel v urbanem, modernem stilu za pravo in avtentično izkušnjo, bivanja v mestu, ki nikoli me spi. Hotel ponuja različne sobe in suite, med katerimi številne ponujajo prekrasen razgled na The Empire State Building, pika na pa je seveda hotelski penthouse.

Ne le, da vas bo hotel očaral s svojo lokacijo in dizajnom, Affinia group ponuja številne ugodnosti, ki bodo olajšali vaše potovanje in vam pričarali zares nepozabno izkušnjo. Tako med drugim nudijo Affinia Junior, unikaten program posvečen družinam z otroki, ki bo z različnimi igračami in prigrizki zabaval vaše malčke. Hotel pa ne bo poskrbel le za otroke, na račun bodo prišli tudi naši hišni ljubljenčki, ki bodo deležni prav posebne pozornosti. Od posebne postelje, igrač, prigrizkov in igrač, kužki in ostali domači ljubljenčki so v Shelbourne Hotel & Suites več kot dobrodošli!

Seveda pa se v hotelu ne bodo razvajali le naši malčki in hišni ljubljenčki. Po napornem dnevu se bomo najprej ustavili na kozarcu vina, ki je vsak dan na voljo v sklopu “wine hour”. Kot se za pravo newyorško izkušnjo spodobi, si bomo v restavraciji Rare Bar & Grill privoščili pravi ameriški burger, večer pa zaključili s kokteljom v hotelskem baru, z božanskim razgledom, bar namreč velja za enega najboljših “rooftop” barov v mestu!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri