Shiseido: serum, ki pospešuje rast trepalnic

ShiseidoGRAZIA predstavlja FULL LASH SERUM iz kozmetične hiše Shiseido, serum za polne, goste in bujne trepalnice, ki prav tako pospešuje njihovo rast!

Serum je zasnovan na resničnem razumevanju rastnega cikla trepalnic. Shiseidov raziskovalni center je posvetil veliko časa študijam o rasti trepalnic, na podlagi katerih so raziskovalci ugotovili, da je dolžina trepalnic pravzaprav odvisna od njene stopnje rasti.

Shiseido je nato nadaljeval z raziskovanjem, da bi odkril kozmetično sestavino, ki spodbuja razvoj lepih treplnic. Shiseidov novi Full Lash Serum vsebuje izvleček sadeža Zizyphus Jujuba in Arginin, ki zagotavljata neverjetne rezultate na tem področju.

Novi serum za trepalnice, ki je primeren tudi za obrvi, sodobnim ženskam zagotavlja ohranjanje mladostnega videza in dobro poudarjanje območja okrog oči.

Shiseidov Full Lash Serum ponuja:

POLNE, BUJNE, GOSTE trepalnice

Izvleček sadeža Zizyphus Jujuba vzdržuje lepoto trepalnic.

Arginin je vitalni element za zaščito trepalnic. Arginin je ena izmed aminokislin, ki ustvarja proteine in je hkrati semi-esecialna aminokislina, potrebna za rast, še posebno v obdobju hitre rasti v otroštvu. Po raziskovanju številnih naravnih aminokislin, se je Arginin pokazal kot sestavina, ki lase in dlake vlaži in jih vrača v manj poškodovano stanje.

Mehka konica čopiča je oblikovana tako, da zagotavlja natančno količino proizvoda in prav količina seruma, ki ga nanesemo na trepalnice, je ključ za doseganje najboljših rezultatov. Shiseidova mehka konica serum nanese temeljito, tudi na majhna območja med trepalnicami. Aplikator se namreč stisne v še manjšo konico.

Uporaba_1

Poleg Shiseidovega seruma, ki vas že čaka na prodajnih policah, GRAZIA priporoča še uporabo maskare Full Lash Volume Mascara, ki jo lahko odstranite samo s pomočjo tople vode! Več o tej super maskari si preberite TUKAJ

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si