Si želite nebeškega razvajanja?

swedish_spa_nova_kolekcija

Oriflame že več kot 40 let neprestano išče rešitve in nove tehnologije, s katerimi ustvarja inovativne izdelke, ki so v koraku s časom in zadovoljijo potrebe uporabnikov. V aktualnem katalogu se tako poleg ekskluzivnega parfuma My Destiny z Nino Badrić skrivajo še trije novi hranilno bogati izdelki Swedish Spa. Negovalen piling za telo, negovalno maslo za telo in nočna krema za roke in nohte ponujajo razkošno teksturo, prepojeno s švedskim vresjem – majcenimi vijoličnimi cvetki, ki vsebujejo mogočne antioksidante, ki vlažijo, poživijo in zaščitijo kožo. Dodatek mandljevega olja, ki je bogato z osnovnimi vitamini, pomaga negovati in obnavljati kožo.

Nova linija je bila ustvarjena z namenom, da vam v udobju vašega doma pomaga pri pomiritvi ob koncu dneva. Več o liniji: TUKAJ

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri