Grazia 99

Sijaj, ki pristaja vsem


Ustvarite popoln sijaj z novim izdelkom Max Factor Miracle Glow Duo, ki z dvojno formulo osvetljevalca in perfektorja ustvari tisto, kar si želite – naraven ali intenziven sijaj in pa seveda vse vmes. Max Factor novi izdelek predstavlja v ravno pravem času, ko si vse grazie želijo lep pomladno-poletni sijaj.

Izberite svoj odtenek
Max Factor razume, da želijo ženske dobro izgledati tako vsak dan kot tudi ob posebnih priložnostih. Novi Miracle Glow Duo je zasnovan kot multi-funkcijski osvetljevalec, ki vam na dlan polaga možnost izbire mavričnega in nežnejšega osvetljevalca, ki ga lahko uporabite tudi kot perfektor za prekrivanje manjših nepravilnosti. Najtežja odločitev, ki vas čaka ob uporabi tega izdelka je to, ali boste uporabili oba ali samo en odtenek.

Zakaj osvetljevanje?
Max Factor Miracle Glow Duo ima lahkotno formulo brez olj, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitega sijaja, ki je primeren za vse tipe kože. Izbirate lahko med tremi odtenki in se odločite za točno tistega, s katerim bo vaša koža izgledala mlajša in hidrirana.

Triki za osvetljevanje
Prefinjen osvetljevalec, ki ga nanesete na prava mesta, takoj poživi izgled kože in jo naredi bolj polno z ustvarjanjem naravnega sija kože – takšnega, kot ga imate po sproščujočem dopustu. Nanesite ga na področja, kamor pada naravna svetloba.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja, Max Factor pravi: “Max Factor Miracle Glow je ustvarjen zato, da poudari vašo lepoto s pametnimi triki. Dodajte pridih sijaja svojemu obrazu in podarite, kar že imate, s tem, da izdelek nanesete na tista mesta, kamor pada tudi naravna svetloba. Z uporabo prstov osvetljevalec najprej nanesite v obliki črke C okoli očesa, nato pa še v notranji kotiček očesa, na kupidov lok nad ustnico in po sredini nosu. Za vsakdan uporabite nežnejši odtenek, s katerim boste ustvarili subtilnejši videz. Za posebne priložnosti pa izberite drug odtenek, s katerim boste resnično zasijali v vsej svoji lepoti.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si