Simon Porte Jacquemus prejel prestižno nagrado izpod rok Anne Wintour

Priljubljen francoski modni oblikovalec Simon Porte Jacquemus je prejel veličastno nagrado Chevalier de L’ordre des Arts et des Lettres – bil je imenovan za viteza Reda umetnosti in književnosti zaradi svojega prispevka k modni industriji in tako postal najmlajši prejemnik te nagrade doslej.

Pri komaj 34 letih je eden izmed najperspektivnejših mladih modnih oblikovalcev prejel prestižno odlikovanje na intimni slovesnosti izpod rok Anne Wintour, ikonične urednice revije Vogue International. Podelitev je potekala v središču novega sedeža Maison Jacquemus.

Med gosti, ki so se pridružili slavnostnem dogodku med pariškim tednom mode, so bili Laetitia Casta, Carine Roitfeld, Amanda Lear, Amina Muaddi in Tina Kunakey, pridružili pa so se jim člani družine francoskega oblikovalca, vključno z njegovo babico Liline in možem Marcom Maestrijem. Ena izmed gostij je bila tudi Delphine Arnault, predsednica in izvršna direktorica modne hiše Christian Dior ter gonilna sila za LVMH. Leta 2015 je prejela posebno nagrado na istem tekmovanju.

Katere besede je Anna WIntour namenila Jacquemusu, si oglejte tukaj!

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si