Simpatična vlogerka, ki povzroča evforijo

Z Lepo afno v šolske klopi

Lea Filipovič, nadvse priljubljena slovenska vlogerka, Sloveniji dobro znana pod imenom Lepa afna, bo afnicam, kakor ljubkovalno pravi svojim sledilkam, polepšala prihodnje šolsko leto. Luč sveta bo namreč junija ugledala njena nova, nadvse lepa šolska kolekcija, ki pooseblja Leino pozitivno energijo, igrivost in občutek za lepo.

Šolska kolekcija Lepa afna za energičen skok v novo šolsko leto

 

Simpatična vlogerka, ki povzroča evforijo

Ste bili kdaj v katerem izmed trgovinskih središč, ko se je Lepa afna srečala s svojimi oboževalkami in oboževalci? To bi si zagotovo zapomnili, saj med mladimi dekleti, pa tudi fanti, povzroča pravo evforijo. Lepo dekle, ki je pred petimi leti začelo snemati video vsebine z nasveti o ličenju, pri tem pa v hipu navdušilo s svojo pristnostjo in naravno očarljivostjo, je danes ena izmed najbolj prepoznavnih in uspešnih slovenskih vlogerk.

 

Šolska kolekcija za vsa dekleta, ki imajo rade lepe stvari

Lea je pod svojo blagovno znamko Lepa afna spisala že kar nekaj uspešnih zgodb, junija pa prihaja njena največja zgodba doslej – nova šolska kolekcija Lepa afna s privlačnimi in kakovostnimi izdelki za lepši skok v novo šolsko leto. V kolekciji bo 18 izdelkov, med njimi peresnici, zvezki, kemični in običajni svinčniki s posebnimi detajli, pa mape, rokovnik, nalepke, flomastri in radirke. »Ta kolekcija je za vsa dekleta, ki jim veliko pomeni to, da imajo lepe stvari. Glede na barvno lestvico in simpatične slogane ter ilustracije, verjamem, da bo vsako dekle ne glede na starost našlo zase kakšen izdelek, ki ga bo z nasmehom uporabljalo,« je o svoji kolekciji, že drugi po vrsti, povedala Lea Filipovič.

 

V njenih najljubših barvah in z najljubšimi detajli

V šolski kolekciji Lepa afna prevladujeta Leini najljubši barvi – roza in rdeča, poleg barv pa jo zaznamujejo tudi ilustracije njenega obraza in privlačni detajli, značilni za Leine videe. »Zadovoljstvo ob pogledu na novo kolekcijo je nepopisno, komaj čakam, da jo tudi šolarke primejo v roke,« je še povedala Lea.

 

V novi šolski kolekciji Lepa afna je 18 izdelkov

 

Kam po šolske izdelke Lepa afna? Kar v šolo.

Kolekcija bo od 14. junija na voljo v sklopu storitve Vse za šolo v paketu na spletni strani www.kopija-nova.si, ki omogoča nakup vseh delovnih zvezkov in šolskih potrebščin po izboru šole na enem mestu.  Storitev Vse za šolo v paketu podjetja Kopija-nova tako staršem šolarjev prihrani obilo časa in odhod v trgovine ter omogoča hitro in enostavno nakupovanje. V lanskem letu je na ta način vse za šolo kupilo 23 odstotkov vseh staršev osnovnošolcev. S Kopija-novo sodelujejo prav vse slovenske osnovne šole, kar omogoča popolnoma usklajene sezname in možnost nakupa, ne glede na to, katero šolo ali razred šolar obiskuje.

 

Učenje je zabavnejše s potrebščinami, ki so šolarjem blizu

Sodelovanja z Leino šolsko kolekcijo Lepa afna se zelo veselijo tudi pri podjetju Kopija – nova, ki v Sloveniji deluje že 24 let. »Prepričani smo, da je učenje veliko pristnejše in ravnanje s šolskimi potrebščinami veliko skrbnejše, če šolarji uporabljajo šolske potrebščine, ki so jim tudi všeč. Lepa afna ima izjemen občutek za lep videz, zelo pomembna pa ji je tudi kakovost izdelkov, kar nam je skupno. Vse to nas je prepričalo, da izdelke linije Lepa afna dodamo v našo ponudbo Vse za šolo v paketu,« je povedal Dominik Buser iz podjetja Kopija – nova.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si