Sinonim za zagorelo polt: ECO by Sonya

Slider_InvisibleTan

Potem ko so komaj trideset letni sestri Sonye Driver diagnosticirali melanom, si je Sonya zadala za cilj, da ne le svoji sestri, ampak vsem omogoči, da bodo pridobili želeno obarvano polt, ne s škodljivim izpostavljanjem sončnim žarkom, temveč z zdravo alternativo. Ko je Sonya iskala izdelke za samoporjavitev in preverjala njihovo sestavo, učinkovine in njihove lastnosti je ugotovila, da ne obstoja niti en sam izdelek, ki bi ga bilo moč uporabljati brez tveganja za škodljive vplive na kožo in zdravje.  To je bil trenutek, ko je v njeni glavi dozorela ideja o ekoloških izdelkih za samoporjavitev, liniji izdelkov za nego telesa za vse člane družine in sredstvih za zaščito pred soncem ECO by SONYA.

 RetailGroup_EcoTan-EcoBySonyaDriver-copy

Zakaj uporabljati Eco by Sonya/Eco Tan?  Vse sestavine v izdelkih so 100% naravne, s prijetnim, nevsiljivim vonjem. Sestavine in izdelki niso testirani na živalih in so primerne za vegetarijance. Izdelki ne vsebujejo parabenov, alkohola, sintetičnih barvil in dišav, vsebujejo pa izbrane naravne učinkovine, ki nudijo izjemno nego tudi najbolj občutljivi in razdraženi koži. Samoporjavitveni izdelki so, za razliko od konkurenčnih izdelkov, izredno enostavni za uporabo, rezultat pa je izjemen. Ker ne vsebujejo umetnih barvil in bronzerjev tudi ne puščajo sledi na oblačilih, ni neprijetnega vonja, po nanosu koža ni lisasta in izsušena, barva ni oranžna. Izdelki zagotavljajo naravno medeno porjavelost preko celega leta, čudovito negovano kožo, kožne nepravilnosti pa so manj izrazite in opazne.

IMG_3748_zpsahe7zrck

Invisible Tan Samoporjavitvena krema – Naravne učinkovine Invisible Tan kreme že po enem nanosu pričarajo na vašo kožo čudovito meden ten in svilnat izgled. Struktura 100% naravne vlažilne kreme omogoča, da se le-ta hitro vpije v kožo, ki je po nanosu gladka, brez neprijetnega lepljivega občutka.

Winter_SkinEco-Tan-Face-Tan-Water

Winter Skin Samoporjavitveni losjon – Ekološki Winter Skin je dnevni vlažilni losjon, ki daje vaši koži postopen ten. 100% naravne sestavine bodo vaši koži dale čudovito barvo medu že po nekaj nanosih, istočasno pa kožo izdatno navlažile in negovale. Losjon se v kožo izjemno hitro vpije.

 

Face Tan Water Samoporjavitveni losjon za obraz – Ekološki samoporjavitveni losjon za obraz daje vaši koži z nekaj nanosi božansko obarvan naraven  sijaj in nadomesti v vaši dnevni rutini tonik in vlažilno kremo v enem. Vaš zvesti spremljevalec, ki vas nikoli ne pusti na cedilu, več kot le BB! 100% naravne sestavine učinkujejo blagodejno na vašo polt, jo naredijo svežo, enakomerno in gladko, omilijo celo akne in druge nepravilnosti.

Več informacij o izdelkih ECO by SONYA in uporabi le-teh na: via-naturalis.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si