Skočite v pomlad s Qlandio

V aprilu in maju se Qlandia prebuja v pomladno eksplozijo barv in energije.

Od 1. 4. do 10. 5. vas bodo v nakupovalnih centrih Qlandia razvajali z zabavnim dogajanjem za vse okuse. Na 21 tematskih dogodkih boste lahko okusili svežino pomladi, se v družbi znanih slovenskih influencerk poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019 ter bili deležni številnih presenečenj. Za najmlajše obiskovalce pa so pripravili prav posebno zabavo s čarovnikom in maskoto Qlaro. Pomlad je v Qlandii razigrana, prinaša pa tudi več kot 5.000 € nagrad!Slastni pomladni »zmešančki« za vse

Sladokusci boste navdušeni nad prijetnim zdravim sladkanjem s pomladno svežimi smutiji, ki vam jih bosta v Qlandii pripravljali prikupni slovenski kulinarični blogerki Ana Žontar iz bloga Anina kuhinja ter Urška Fartelj iz 220 stopinj poševno. Poskusite pomladne mojstrovine v kozarcu ter pokramljajte z blogerkama o skrivnostih, ki naredijo smuti zares božanski.

Ana Žontar


Odkrijte modne trike slovenskih Instagram ikon

Se sprašujete, kako so znane Instagramerke vedno videti tako brezhibno? Na modnih dogodkih v Qlandii jih boste imeli priložnost vprašati iz prve roke. Tjaša Kokalj Jerala, Alja Perne in Jasna Vale bodo z vami delile največje skrivnosti kombiniranja modnih kosov novih modnih kolekcij, vam predstavile izbrane sloge ter navdušile s svežimi pomladnimi trendi. Zaupale so nam tudi, da pripravljajo v Qlandii prav posebno modno presenečenje, vendar smo morali obljubiti, da vam ga ne razkrijemo. Vse, kar vam lahko povemo je, da bodite na modnem dogodku pripravljeni na vse.

Alja Perne

 

Čarovnik Jole Cole z zabavo za najmlajše

V prav vsakem Qlandia centru se bo ustavila tudi velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. Prihaja namreč čarovnik Jole Cole s polno torbo osupljivih trikov ter celo zakladnico norčij. Le kaj bo tokrat v družbi maskote Qlare ušpičil? Skočite na val zabave, ki vas bo odpeljal v vašo najbližjo Qlandio. V znamenju prebujanja boste otroci skupaj s Qlaro lahko spoznali tudi osnove vrtičkanja in posadili čisto svojo pomladno rožico.

Jole Cole

 

Zavrtite kolo sreče

Na vseh kulinaričnih dogodkih bo v Qlandii postavljeno tudi veliko nagradno kolo sreče, s katerim si lahko priigrate skupno več kot 5.000 € nagrad. Vabljeni v vašo najbližjo Qlandio na dan dogodka za najmljaše, ujemite zlato ribico z vrtenjem kolesa sreče in morda boste med srečneži, ki bodo prejeli naloženo darilno kartico  oz. druge praktične nagrade.

Spremljajte dogajanje na spletni strani www.qlandia.si ter na Instagramu pod #QLpomlad.
Čaka vas še več zanimivosti in sladkorčkov v povezavi s pomladnim dogajanjem v vašem najbližjem Qlandia nakupovalnem centru.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si