Skreirajte si življenje takšnega, kot si želite!

217

Vse bogastvo in vse kvalitete imate in nosite v sebi, le dovoliti si morate, da pridejo na dan. Sprejeti vse dele sebe in jih izraziti ter se nehati omejevati.

V duhovnem svetu vam je čisto vse na razpolago. Edine omejitve in ovire, ki obstajajo, so tiste, ki ste si jih postavili sami, jih podedovali in jih prevzeli za svoje (od staršev, družbe). Tako si npr. sami postavljate omejitve na vseh področjih in ocenjujete, kaj si zaslužite in česa ne, kdaj je česa “dovolj” ali celo “preveč”, si na primer rečete “sedaj ni primeren čas” ipd. Sami si postavljate svojo lastno ceno in se odločate, za koliko denarja ste pripravljeni delati in koliko ne. Denar je energija. Cenite in spoštujte svojo energijo in jo ne razdajajte vsepovprek. Ne znižujte si svoje lastne cene.

Pozabite na “dolžnosti”. Čisto nič ni potrebno, le to da ste zvesti sebi.

V Sloveniji je zelo prisotna tudi skromnost. V njej so bili vzgojeni naši starši in le to predajali nam. Ne smeš, ne moreš tega in onega, to se ne spodobi, ne bodi sebičen ipd. Ne rabite biti skromni. To, kar ste, vsi vaši darovi in lepota, to je veliko več kot to. Vodi naj vas ljubezen do samega sebe in to, da same sebe postavljate na prvo mesto ter seveda s tem nikomur ne škodujte.

Dovolj omejitev! Skreirajte si življenje takšnega, kot si želite, saj boste le tako srečni.

Spustite ves strah pred izgubo in manjvrednost (prepričanja, da niste dovolj dobri). Če s tem vibrirate, potem na koncu točno to privlačite. Vsi smo (v duhovnem svetu) enakovredni in imamo iste pravice. Vredni ste čisto vsega. Odprite se vsem blagoslovom ter obilju na vseh področjih in se uglasite s to vibracijo.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si