Skrivnost čiste kože urbanih lepotic


Ženske v mestu smo kot mesto samo – naša življenja so vedno polna vrveža, spretno usklajujemo natrpane urnike in družabno življenje, prepletamo opravke med mestnimi ulicami s sprostitvijo na zelenih mestnih površinah. Od jutra do večera sledimo močnemu tempu, zvečer pa si vse želimo le eno – hitro odstraniti s kože ličila, odvečni sebum in nečistoče, ki jih prinesejo škodljivi zunanji vplivi mesta.

Zdaj je čiščenje kože za urbane bojevnice še posebej enostavno
Linijo za nego kože urbanih žensk, NIVEA URBAN SKIN, je namreč obogatila micelarna voda NIVEA URBAN SKIN DETOX. Vsebuje formulo 3 v 1 z izvlečkom zelenega čaja. Učinkovito odstranjuje ličila, nežno in temeljito očisti in matira vašo kožo. Miceli, ki jih vsebuje micelarna formula, delujejo kot magnet in nase učinkovito vežejo ličila, nečistoče in sebum. Za še boljše rezultate NIVEA svetuje uporabo celotne NIVEA Urban Skin linije, ustvarjene za zaščito in obnovo vaše kože.

Okvirna maloprodajna cena: 6,49 €

 

Revolucionarna micelarna tehnologija omogoča povsem nežno vsakodnevno čiščenje kože brez drgnjenja in je nepogrešljiva pri čiščenju kože obraza in odstranjevanju ličil, tudi na najbolj občutljivih predelih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si