Skrivnost do sijoče kože v stilu hollywoodskih zvezdnic je razkrita!

Modna hiša Ikona_Starskin_Eye Catcher1

Prizor je znan: glamurozna filmska zvezda se lahkotno premika po rdeči preprogi, pod sojem žarometov sta njena lepota in polt brezhibni. Le kaj je njena skrivnost, se sprašujete? STARSKIN®Modna hiša Ikona na Mestnem trgu 24 pod imenom STARSKIN® predstavlja rešitev do zdrave, mladostne in sijoče kože, s kakršno se pod soji žarometov bohotijo hollywoodske dive.

Portrait of beautiful woman with green eyes

STARSKIN® je sodeloval z dermatologi, umetniki ličenja ter drugimi priznanimi strokovnjaki z namenom, da ustvari izdelek, ki bi pričaral sijočo kožo zvezdnic. Kljub temu da so zvezdnicam vedno na razpolago mnogi strokovnjaki, ki skrbijo za njihov videz, so pri Starskinu prepričani, da so s pravimi izdelki enaki rezultati dostopni vsem. Skrivnost do popolne sijoče polti je tako zdaj razkrita. STARSKIN® je v svojih produktih združil trenutno najbolj inovativne in ekskluzivne lepotne postopke skupaj z izbranimi korejskimi formulami. Bogat nabor izdelkov za popolno kožo obraza, telesa in rok tokrat dopolnjujejo tri novosti – tako v negi kože obraza kot tudi stopal, ki so že na voljo tudi v modni hiši Ikona:

sst421_env_sachet_mask_23x23_300dpi_eu02[1]

STARSKIN® Magic HourDouble-Layer Foot Mask Socks – A četudi vas ne bodo greli žarometi, je pomlad že zakorakala med nas in naša stopala bodo zahvaljujoč najbolj trendovskim sandalom v središču pozornosti. Ponudite jim najboljšo nego z negovalnim tretmajem, ki odstrani odmrlo kožo na vaših stopalih in stopala neguje brez agresivnih fizičnih posegov. Za 60-90 minut si obujte nogavice, prepojene z masko za stopala, obogateno s 35 rastlinskimi izvlečki in kislino, ki prodira tudi v najgloblje plasti otrdele kože, pospeši naravno izločanje odmrle kože in poskrbi, da negovalne sestavine nahranijo zdravo kožo. Le 7-10 dni vas torej loči do otroško mehkih stopal in brezskrbnega uživanja v toplih pomladnih dneh!

sst095_env_24x24_300_eu02[1]

STARSKIN® The Master Cleanser Mask™ – Ste se kdaj spraševali, kako hollywoodske zvezde ohranjajo zdravo, mladostno in sijočo kožo? Skrivnost se skriva v razstrupljevalni čistilni maski, ki združuje naravno prečiščevalno moč alg in izjemen vlažilni anti-aging serum. Za vsako masko se skriva 1300 ur dela, saj vsaka maska sestoji iz alg, ki so bile ročno iztrgane iz naravnega okolja in nato prepojene z vlažilno esenco, 90,37 % sestavljeno iz organskih rastlinskih izvlečkov. Različne morske alge v maski zmanjšujejo rdečico in madeže na koži, ščitijo, negujejo in vlažijo kožo, izboljšujejo tonus, zmanjšujejo videz drobnih gub in gladijo kožo. Morske alge odstranjujejo nečistoče, s svojim naravnim hladilnim učinkom pa zmanjšujejo videz razširjenih por v samo 15 minutah, a njihov učinek bo že po prvi uporabi trajal kar 72 ur.

ssc091_env_24x24_300dpi_eu02[1]

STARSKIN® The Master Cleanser Foam – Mehka, gladka in sijoča koža? Naj krasi obraz s to dnevno razstrupljevalno peno z aktivnimi morskimi delci, ki čistijo in negujejo kožo. Bogata kremna čistilna pena je razkošna mešanica vode iz švicarskih alp, lističev morskih alg z razstrupljevalnim učinkom, zelenega kaviarja, ki osvetljuje kožo, morske kumare, ki skrbi za mehko kožo, in negovalne spiruline, ki kožo čisti v globino in za seboj pušča zdrav sijaj ter občutek popolne svežine, čistosti in mehkobe.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si