Skrivnost in lepota ženske moči

Preobrat v lepotnem svetu je leta 2009 prinesel Lancômov serum Advanced Génifique, razburljiva novost v negi kože, zato Lancôme v lepotnem svetu štejemo za pionirja znanosti o mikrobiomu kože.

Francoska lepotna znamka se ni posvetila le očitni zunanji lepoti kože, temveč tudi njeni notranji moči, odpornosti in zmožnosti obnavljanja. Tudi zato nas ne čudi, da je izbrala pet ambasadork, ki so močne ženske vsaka na svojem področju. Spregovorile so o tem, kje se kriva njihova super moč, ki jo povežejo z izjemnostjo seruma Advanced Génifique.

Penelope Cruz

„Moja moč je odločnost!”

Vodi jo neustrašna želja, s katero gre nad cilje, zato je Penelope navdih ženskam po vsem svetu. Odlična igralka, mama, filantropinja in nekdanja baletna plesalka z gracioznostjo in lepoto blesti prav zaradi odločnosti in moči.

„Ko sem bila deklica in sem želela postati igralka, je bilo to nekaj takšnega, kot če bi želela na Luno. Družina mi je vedno govorila, da sem zelo trmasta, in mislim, da mi je prav to pomagalo doseči vse uspehe. Imam močan značaj, v meni je želja po preizkušanju novega brez bojazni pred besedo ne. Menim, da sem taka že od od troštva.” O serumu pove: „Zares občutite veliko razliko, ko nekaj dni uporabljate Advanced Génifique. To pojasni, zakaj je eden od svetovno najbolj prepoznanih serumov.”

Lupita Nyongʼo

„Ljubezen je moja moč”

Kot igralka, pisateljica, model in globalni navdih Lupita odpira srce in išče v njem notranjo moč. Verjame v ljubezen, njeno življenje pa vodi moč ljubezni do sebe in drugih.

„Svojo notranjo moč bi opisala kot pogum, da ljubim odprto in strastno. Ko delujete iz ljubezni, ta prebuja najboljše v vas in vseh okoli vas. Tako se počutim najmočnejšo.”

O serumu pravi: „Obožujem ga, zato prisegam na serum Advanced Génifique. Odlično vlaži, obenem pa je tako lahek, da ga lahko nanašate tudi preko dneva kar na naličen obraz.”

Amanda Seyfried

„Potrpljenje je moja moč”

Igralka, manekenka, pevka in mama – Amanda je znana po svoji lepoti in številnih talentih. S potrpljenjem premaguje prepreke, kar ji daje moč.

„Moja notranja moč je potrpljenje, je rast, iskanje te moči v sebi, svojega notranjega glasu. To, da mu prisluhnem. Vsakič, ko se borim s strahom, vsakič, ko se vzpenjam na hrib, ki sem si ga ustvarila sama, se počutim neverjetno in močno. Kot da me nič ne more zaustaviti.”

„Brez kančka dvoma je serum Advanced Génifique moj najljubši Lancômov proizvod, obsedena sem z njim. Všeč mi je, kako ga koža vpije in da ga lahko nosim pod ličili,” pove Amanda o izjemnem serumu.

Kate Winslet

„Moja moč je samozavest”

Kot dolgoletna Lancômova ambasadorka večkrat nagrajena igralka in mama razume povezanost lepote in notranje moči. Verjame, da je njena samozavest tista, ki jo dela svobodno, da živi življenje po svojih pravilih in pogojih.

„Moč ima različne oblike. Verjamem, da vse dokler imamo vero vase, imamo tudi samozavest. Iz tega pride moč. Treba je živeti življenje, imaš samo eno, samo eno priložnost. Pojdi ven, bodi srečna. Bodi sama svoja, svobodna!”

Zendaya

„Samozavest je moja moč”

Igralka in pevka je poznana po svoji naravni lepoti. Prepričana je, da je notranja moč za vsakogar nekaj drugega, in šele ko prepoznamo to moč, lahko živimo življenje kot potovanje z radostnimi odkritji.

„Ne verjamem, da se da opisati svojo notranjo moč, dojemam jo kot občutenje, čustva. Mislim, da živi v nas. To je osebno potovanje vsakega od nas. Začutite jo lahko, ko pride pravi trenutek.”

 

Foto: Guliver Image, Lancôme

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si