Skrivnost popolno naličenih žensk


Še malo in tu bo jesen, ko bomo pustile za seboj poletne avanture in sproščen poletni videz. Da bomo med sestanki in šolskimi klopmi tudi po dolgem dnevu videti sveže naličene kot zjutraj, nam NIVEA pošilja prav posebnega pomočnika.

Sončni žarki bodo kmalu vse šibkejši, ličila pa s prihodom jeseni in jesenske garderobe vse močnejša. Ličenje imamo rade, saj malo šminke, maskare in senčil za veke poudari lepoto vsake ženske. Tudi tiste, ki zjutraj krmežljavo gleda v svet. Ko bi le naličen videz ne zbledel skozi naporen dan, poln opravkov. Šminka zbledi, maskara se razmaže, o senčilu za veke ni ne duha ne sluha. Le kako so lahko nekatere ženske ves dan videti kot iz škatlice?

Z dobro podlago do popolno naličenega videza – skozi ves dan
Naj vam izdamo njihovo skrivnost. Poznavalke vedo, da je z dobro podlago za ličenje opravljena polovica dela. To vedo tudi pri znamki NIVEA, zato so profesionalno linijo odstranjevalcev obstojnih ličil obogatili še s podlago za ličenje NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer.

Idealna podlaga za ličenje – kožo navlaži in poskrbi za obstojnost ličil
NIVEA Make-up Care Expert Hydra podlaga za ličenje s svojo intenzivno vlažilno formulo ustvari idealno osnovo za nove kreacije pri ličenju, še posebej za suho in občutljivo kožo. Formula, obogatena z naravnim mandljevim oljem in izvlečkom ognjiča, ima lahko teksturo, ki se zelo hitro vpije, zato je koža videti zdrava in naravno sijoča. NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer podlaga za ličenje poskrbi, da so ličila zanesljivo obstojna, in je zato idealen pripomoček za ličenje.

Kaj o novi podlagi za ličenje NIVEA meni priljubljena youtuberka Lea Filipovič?
Med prvimi je NIVEA podlago za ličenje preizkusila vlogerka Lea Filipovič, ki deluje pod imenom Lepa afna in navdušuje s svojimi videi o ličenju. Podlaga jo je povsem navdušila! “Od primerja za ličenje želim dvoje. Da je vlažilen in da se hitro vpije v kožo, da lahko nadaljujem s svojo rutino ličenja. NIVEA primer je oboje, pa še ličila zdržijo dlje časa na mestu,” je razkrila Lea Filipovič.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si