Sladko valentinovo tudi na vaših ustnicah

Rdeča – več kot le barva ljubezni

Še malo in tu bo valentinovo, ki naša življenja za še posebej zaljubljen dan v letu obarva rdeče – v barvo ognja in strasti. Na valentinovo nas vselej spomnijo rdeča srca, pregrešno slastni okusi čokolad, nežni poljubi in očarljiva ljubezenska pisma. A rdeča je več kot le barva ljubezni.


Letos imate lahko oboje – nežne poljube in zapeljive rdeče ustnice!

Seveda, valentinovo bo tudi letos rdeče. Rdeča je znana kot barva ognja in strasti, zato jo upravičeno povezujemo z ljubeznijo. Zažarite tudi vi v barvi ljubezni. Letos dame prvič ne boste v zadregi, kako ustnice obarvati v zapeljivo rdečo, ne da bi jih izsušile z obstojnimi šminkami. Novi balzami za ustnice v obliki šminke Labello Crayons ustnice obarvajo, ob tem pa jih negujejo z najboljšo Labello nego in z edinstveno formulo z naravnimi olji. Izberite balzam Labello Crayon Poppy Red za zapeljivo rdečo barvo ustnic in balzam Labello Crayon Black Cherry za drzno vijolično.

Rdeča za srečen zakon

Rdeča barva pa ni le barva ljubezni. Postavlja nas v središče pozornosti, nas naredi zanimive, vliva nam samozavest in izžareva odločnost. Je tudi barva akcije, saj spodbuja ambicije in vztrajnost, zelo dobro jo je nositi, če si želimo uspeti in uresničiti svoje cilje. Če je rdeče barve v našem življenju premalo, lahko namreč postanemo previdnejši in bolj plahi. Po feng šuju rdeča pri opremi doma zelo dobro vpliva na nas, saj spodbuja družabnost, prinaša moč, srečo in celo slavo. Za srečo v zakonu jo tradicionalno nosijo tudi kitajske neveste.

Balzam za ustnice Labello Crayon Poppy Red

V trenutku zagotovi bogato navlažene ustnice in jih obarva z neustavljivim rdečim odtenkom. Edinstvena formula brez mineralnih olj se kar stopi na vaših ustnicah in jih ohranja dolgotrajno navlažene.

Okvirna cena za balzam za ustnice Labello Crayon Poppy Red za 3 g: 4,99 evra

 

Balzam za ustnice Labello Crayon Black Cherry

V trenutku zagotovi bogato navlažene ustnice in jih obarva z odtenkom trendovske vijolične barve. Edinstvena formula brez mineralnih olj se kar stopi na vaših ustnicah in jih ohranja dolgotrajno navlažene.

Okvirna cena za balzam za ustnice Labello Crayon Black Cherry za 3 g: 4,99 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si