Sladko zmagoslavje Brada Pitta

"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals

Pred nekaj več kot dvema mesecema je Angelina Jolie vložila zahtevek za ločitev zaradi nepremostljivih razlik in s tem povzročila razpad – vsaj javno – najlepšega zvezdniškega tandema Brangelina. Angelina naj bi ločitveni postopek od Brada Pitta sprožila v dobro družine, saj naj bi se Brad nasilno in agresivno obnašal do njunih otrok, v propad zakonske zveze pa naj bi vodilo tudi Bradovo uživanje drog in alkohola. Kaplja čez rob v njunem odnosu naj bi se zgodila v septembru, ko naj bi Brad fizično obračunal s svojim 15-letnim sinom Maddoxom na privatnem letalu, kar so preiskovali tudi pri FBI. V okviru obtožbe je sledil tudi odgovor FBI-jeve predstavnice Laure Eimiller, ki je zapisala, da je FBI pregledal okoliščine in ni zaznal nikakršnih incidentov na letalu, zaradi česar nadaljnjih preiskav ne bo opravljal. Čeprav sta zadnja dva meseca za Brada nočna mora, si je zvezdnik po FBI-jevem posredovanju oddahnil in tako končno dobil občutek, da se njegovo življenje ponovno vrača na stare tirnice in ima še večjo motivacijo pri borbi za deljeno skrbništvo nad njegovimi šestimi otroki, za katere je Angelina zahtevala polno skrbništvo. Angelinina predstavnica za javnost je sicer potrdila, da zaenkrat otroci ostajajo pod maminim skrbništvom, Brad pa ima omogočene “terapevtske” obiske, torej obiske s terapevtom, ki bo presodil, v katero smer se razvijalo skrbništvo in ali bo Brad sploh še imel pravice do srečanja z otroci. Bitka med Bradom in Angelino torej še zdaleč ni končana, a Brad je prepričan, da bo na koncu on zmagovalec in edini pripovedovalec resnice.

Brad in Angelina sta se po ločitvi umaknila z javnosti, a zadnje tedne je Brad moral na promocijsko turnejo filma Zaveznika, v katerem blesti ob igralki Marion Cotillard.

Brad in Angelina sta se po ločitvi umaknila z javnosti, a zadnje tedne je Brad moral na promocijsko turnejo filma Zaveznika, v katerem blesti ob igralki Marion Cotillard.

Foto: Getty Images; Vir: Grazia UK

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si