Sprehod modne dive po newyorških ulicah

Kratke hlače, topi, s kvačkanimi modnimi dodatki in klobučki … To je poletje v mestu, kjer se po tlakovcih sprehajamo v sandalih s platformo. Vau! 

 

V pletenem topu (MARGOT VII @margotvii.paris), preko katerega lahko oblečemo jakno (BELIEVE BY TUULA ROSSI @believebytuularossi), videz pa lahko popestrimo s torbico (KAAI NV @kaaibags), uhani (JEWELLERY BAR @jewellery.bar_) in posebnim visečim uhanom (LNB JEWELLERY @lnb.jewellery).

V mrežastem puloverju (MARGOT VII @margotvii.paris), pod katerim oblečemo top (DEFINE THE LINE @definethelinesport) in začinimo videz z jakno (BELIEVE BY TUULA ROSSI @believebytuularossi), bomo osvojile tudi newyorške ulice. Za poletne dni izberimo kratke hlače (DCV CASHMERE @dcv_cashmere) v enakem odtenku kot torbica (FREJA NEW YORK @frejanyc), piko na i pa dodajo modni uhani (JEWELLERY BAR @jewellery.bar_) in poseben viseči uhan (LNB JEWELLERY @lnb.jewellery).

 

Ste pripravljeni na korak v petkah? Sandali, ki objemajo gležnje (TIANNIA BARNES @tianniabarnes) bodo naša prva izbira!

Črni bodi za modne sprehode po mestu ali ob morju (AMANI SAAB @amanisaabofficial) je vedno osnova za modni krik, za katerega poskrbijo uhani (GILDED GIRL ACCESSORIES @gildedgirlaccessories).

Bodi (AMANI SAAB @amanisaabofficial) in kratke hlače (ELMADAWY NEW YORK @maisonelmadawy), pod katere lahko oblečemo pajkice (DEFINE THE LINE @definethelinesport) za sprehod po mestnih tlakovcih kombiniramo s petkami (VEERAH @veerahofficial), torbico (HALA & TATIANA @halaandtatiana) in uhani (GILDED GIRL ACCESSORIES @gildedgirlaccessories), ki poskrbijo za poseben učinek.

Bodi (AMANI SAAB @amanisaabofficial) in kratke hlače (ELMADAWY NEW YORK @maisonelmadawy), pod katere lahko oblečemo pajkice (DEFINE THE LINE @definethelinesport) za sprehod po mestnih tlakovcih kombiniramo s petkami (VEERAH @veerahofficial) in uhani (GILDED GIRL ACCESSORIES @gildedgirlaccessories), ki poskrbijo za poseben učinek.

Rumena je krik sezone! Prav takšen je tudi bolero (2MADISON AVENUE @2madisonAvenue), pod katerega oblečemo top s kristali (WAJAHAT MIRZA @wmbespoke) in kombinacijo začinimo s hlačami (EFATA BY JUBA @efatabyjuba), torbico (OLENA NEW YORK @olenanewyork), uhani (RACHEL MULHERIN @rachelmulherin) in prstanom (LUA E SOL @love.luaesol).

Rumena jakna (2MADISON AVENUE @2madisonAvenue) odkriva top brez naramnic (WAJAHAT MIRZA @wmbespoke), ki se lepo poda k hlačam (EFATA BY JUBA @efatabyjuba). Modne navdušenke ne boste ostale ravnodušne ob pogledu na torbico (OLENA NEW YORK @olenanewyork) in izbiro čevljev z debelo peto (CHANII B @shoesbychaniib). Za piko na i poskrbijo uhani (RACHEL MULHERIN @rachelmulherin) in prstan (LUA E SOL @love.luaesol).

Komplet topa in krila (INA KESS @ina_kess) popestrimo s torbico (MVLUCKY @mvluckyofficial), ‘zašiljenimi’ salonarji (BEAUTIISOLES BY ROBYN SHREIBER @beautiisolesbyrobynshreiber), uhani (JEANNIERICHARD @jeannierichardjewelry) in zlato zapestnico (THOSAY DESIGN thosay_thebrand).

Vau, kako pomembna je izbira nakita, če želimo popoln videz! Izberimo viseče uhane (JEANNIERICHARD @jeannierichardjewelry), prstan z diamantom (YOUNG BY DILYS’ @youngbydilys) v kombinaciji z zlatim prstanom (GLAM BAR BAZAAR @glambarbazaarco) in zapestnico (THOSAY DESIGN thosay_thebrand).

Obleko (BENDITA SEAS @Benditaseasmarca) lahko modno dodelamo s kvačkanim ovratnikom (SOFIE AND IRIS @sofieandiris), pod katerim lahko ogrnemo še jakno (AMAG BY NOLYS RODRÍGUEZ @amagbynr). Modni dodatki niso nujni, je pa zaželena torbica (LOOOP @looopstore.official), uhani (BELL @bellboutique), prstan iz kamna (RICHNESS N SIMPLICITY @richnessnsimplicity) in še en kvadratne oblike za družbo (HOFFMANN D’OR @hoffmanndorjewellery).

Obleko (BENDITA SEAS @Benditaseasmarca) lahko modno dodelamo s kvačkanim ovratnikom (SOFIE AND IRIS @sofieandiris). Modni dodatki niso nujni, je pa zaželena torbica (LOOOP @looopstore.official), prstan iz kamna (RICHNESS N SIMPLICITY @richnessnsimplicity) in še en kvadratne oblike za družbo (HOFFMANN D’OR @hoffmanndorjewellery).

Kako začiniti srajco (#THEBOXMETHOD @theboxmethodofficial @cutterelisha)? S torbico (MAES PARIS @maes_paris), ogrlico, ki jo nosimo v vlogi zapestnice (HOMEBODYCREATIONSHOP @homebodycreationshop) in prstana (MARA JEWELLERY @jewellerymara_). Modna diva niti na kavo ne gre brez klobučka (ROSA ISELA @Rosaiselacouture).

Top in kratke hlače v kompletu (LLOBYCATS BY STACYBOLL @llobycats) se lepo podajo k srajci (#THEBOXMETHOD @theboxmethodofficial @cutterelisha), stil pa začinimo s klobukom (ROSA ISELA @Rosaiselacouture), obeskom za telefon v vlogi pasu (NOOMYA @noomya.de), salonarji (EACH X EVERY @eachxevery) in ogrlico v vlogi zapestnice (HOMEBODYCREATIONSHOP @homebodycreationshop).

Mornarka sredi mesta obleče mini oblekico (BETTYVONCHIC @BettyVonChic), ji doda brezrokavnik (SARAYAA @sarayaa.sm), preko pa za večji modni učinek obleče še mini krilo (DANIEL SILVERSTAIN @danielsilverstain). Brez torbice (SAC DE SOUL @sacdesoul) in čevljev s platformo (ALTURA SIETE @alturasiete) stil ne bi bil popoln, dopolnita pa ga še ogrlica (MADEMOISELLE FLORA @mademoisellefloracteations) in čepica (LILIA FISHER @liliafisher, @liliafisher_shop).

Obleko (BETTYVONCHIC @BettyVonChic) lahko dopolnimo z brezrokavnikom (SARAYAA @sarayaa.sm), krilom (DANIEL SILVERSTAIN @danielsilverstain), klobučkom (LILIA FISHER @liliafisher, @liliafisher_shop) in torbico (SAC DE SOUL @sacdesoul).

 

 

Fotografije: Luigi Galvao (@luigigalvao)

Kreativno vodstvo in stiliranje: Jaqueline Lunkes (@lunkestyle)

Showroom: The Copper Room by Flying Solo (@flyingsolonyc @flyingsolo_pr)

Model: Riley Hyatt (@rileyhyatt_)

Agent za kasting: Eric Cano (@cano_castings)

Agencija: reMade Management (@remademgmt)

Ličenje: Cassidy Herrera (@keymakeupartist)

Pričeska: Deyah Cassadore (@deyah_cassadore)

Asistent stiliranja: Rafa Vida (@rafaelvida and Brenda)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si