Slovenci smo največji verniki v ljubezen na prvi pogled!

Čeprav še ni februar – najbolj romantični mesec v letu, je ljubezen vedno v zraku! GRAZIA raziskuje, čemu je tako. V študiji, ki jo je opravila spletna stran dua.com, so analizirali več kot milijon iskalnih poizvedb iz vse Evrope in ugotovili, katera država najbolj verjame v ljubezen na prvi pogled.

Slovenije ne moreš napisati brez besede “love”, in to z razlogom. Slovenci smo največji verniki v ljubezen na prvi pogled v Evropi! Jasno je, da je ljubezen v tej državi resnično v zraku. Zanimivo je, da je študija razkrila tudi skupno vero v ljubezen na prvi pogled tako med visoko razvitimi kot manj razvitimi evropskimi državami.

V nasprotju z današnjimi prepričanji ta študija razkriva, da tudi v hitro spreminjajočem se svetu, v katerem denar obvladuje vse vidike, ljubezen v svoji najčistejši obliki ostaja nedotaknjena.

Valon Asani, strokovnjak za odnose iz portala dua.com, je dejal:

“Ljubezen je ločena od vpliva denarja. Ne glede na to, ali ste milijarder ali nekdo s povprečnimi dohodki, ko se vaše oči srečajo z nekom, s katerim ste globoko povezani, vse drugo postane nepomembno.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si